Redd miljøet ett fat av gangen!

Hjelp oss å ta vare på miljøet, bruk vanlige fat i stede for plastemballasje. Vekten av fatet blir trukket fra i kassen.

Vi kan alle gjøre litt

Samskipnaden har et sterkt fokus på miljø og prøver stadig å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger til våre kafeer. Vi ønsker å få ned bruken av engangsemballasje, og håper dette enkle tiltaket vil få ned plastbruken i våre populære salatbarer. 

Engasjerte studenter

Veldig mange studenter har kontaktet oss angående bruk av plastemballasje i våre kafeer, og vi er nå glad for å imøtekomme deres ønsker. Vi er enig i at alle må jobbe sammen for en mer miljøvennlig hverdag, og søker aktivt etter nye løsninger. Samskipnaden er i kontakt med leverandører av mer bærekraftig engangsutstyr. Dette håper vi å ha på plass så fort som mulig, - og innen høsten 2017. I mellomtiden kan vi alle bidra med å ta bevisste valg. Skal du spise i kafeen, er det ingen grunn til å bruke plast, ta et porselensfat i stede.

 

Les også om Samskipnadens satsing på grønn energi i vår strømavtale som sikrer at 100 % av strømforbruket i våre studentboliger kommer fra fornybare, miljøvennlige kilder.

Latest news

Lunsjforedrag på Markedet 29. september

MAT & PRAT - Det uperfekte liv

Vi fortsetter vår lunsjforedragserie, og denne gangen samarbeider vi med Forskningsdagene. Foredragsholder fredag 29. september er Jonas Jakobsen, temaet er verdier.

Alle har fått tak over hodet

Ingen studenter igjen på midlertidig overnatting!

Eksamenslokalet på Åsgårdvegen studentboliger er nå tømt for madrasser! Vi gleder oss over at alle studenter studenter som har bodd på midlertidig overnatting nå har fått tak over hodet

Sammen gjør vi en forskjell

Miljøkoppen redder faktisk verden, litt

At studenter flest deler vårt fokus på miljø visste vi fra før, og det er virkelig gøy å se det i praksis også!