Kurs i depresjonsmestring (KID)
Er du periodevis nedstemt eller deprimert? Går det utover både studier og livskvalitet? Da er dette kurset for deg! Vi møtes 1 gang i uka, ca 2 ½ time pr gang, 7 ganger. Torsdager kl 14.15 - 16.30.

Påmeldingsfrist: Ikke fastsatt oppstart - meld gjerne din interesse nå!

Oppstart: høst 2017

Yoga og meditasjon

Sliter du med konsentrasjonen? Vi hjelper deg til bedre fokus og gir deg en god start på dagen.

Du lærer teknikker som gir deg økt fokus og konsentrasjon i hverdagen.

Tilbudet er et samarbeid mellom Studentrådgivinga og Studentidretten, og det er gratis å delta!

Mandager kl 8.00 - 9.00 på Studentidrettssenteret Kraft (medlemskap ikke nødvendig), Ingen krav om påmelding, bare meld deg i resepsjonen når du kommer.

Oppsart ikke avklart for høsten 2017

 

Selvtillitsgruppe Høst 2017
Dette er en gruppe for deg som ønsker å bli tryggere sosialt og bedre kjent med deg selv i samspill med andre. Gjennom ulike oppgaver og samtaler øver vi på å bli mer sikker sosialt, å uttrykke følelser og tørre å si imot andre og vi jobber med å bedre selvbildet. Gruppen går over syv tirsdager, kl 1415-1615.

 

Påmeldingsfrist:

Oppstart: Høst 2017

Dersom du ønsker å melde din interesse allerede nå så send oss påmelding og vi vil kontakte deg når det er fastsatt en oppstartsdato.

Sorggruppe
Samtalegruppe for studenter som har mistet nærstående personer ved dødsfall. Gruppen bruker samtaler og kreative metoder for å jobbe med tema knyttet til sorg. Gruppen samles annenhver uke, det er fortløpende påmelding. Gruppa drives i samarbeid med studentpresten.