Redd miljøet ett fat av gangen!

Hjelp oss å ta vare på miljøet, bruk vanlige fat i stede for plastemballasje. Vekten av fatet blir trukket fra i kassen.

Vi kan alle gjøre litt

Samskipnaden har et sterkt fokus på miljø og prøver stadig å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger til våre kafeer. Vi ønsker å få ned bruken av engangsemballasje, og håper dette enkle tiltaket vil få ned plastbruken i våre populære salatbarer. 

Engasjerte studenter

Veldig mange studenter har kontaktet oss angående bruk av plastemballasje i våre kafeer, og vi er nå glad for å imøtekomme deres ønsker. Vi er enig i at alle må jobbe sammen for en mer miljøvennlig hverdag, og søker aktivt etter nye løsninger. Samskipnaden er i kontakt med leverandører av mer bærekraftig engangsutstyr. Dette håper vi å ha på plass så fort som mulig, - og innen høsten 2017. I mellomtiden kan vi alle bidra med å ta bevisste valg. Skal du spise i kafeen, er det ingen grunn til å bruke plast, ta et porselensfat i stede.

 

Les også om Samskipnadens satsing på grønn energi i vår strømavtale som sikrer at 100 % av strømforbruket i våre studentboliger kommer fra fornybare, miljøvennlige kilder.

Siste nytt

Trenger du tak over hodet mens du leter etter studentbolig?

Også i år vil Samskipnaden tilby tak over hodet for studenter som ikke har klart å skaffe seg bolig til semesterstart.

Sommeren 2017

Åpningstider i sommer

Sommeren er over oss, og det blir derfor litt endringer i våre åpningstider på de ulike avdelingene. 

Sommeren 2017

Sommerdrift i våre kafeer

Gjennom sommeren vil minst én av våre kafeer være åpen på Campus.