Redd miljøet ett fat av gangen!

Hjelp oss å ta vare på miljøet, bruk vanlige fat i stede for plastemballasje. Vekten av fatet blir trukket fra i kassen.

Vi kan alle gjøre litt

Samskipnaden har et sterkt fokus på miljø og prøver stadig å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger til våre kafeer. Vi ønsker å få ned bruken av engangsemballasje, og håper dette enkle tiltaket vil få ned plastbruken i våre populære salatbarer. 

Engasjerte studenter

Veldig mange studenter har kontaktet oss angående bruk av plastemballasje i våre kafeer, og vi er nå glad for å imøtekomme deres ønsker. Vi er enig i at alle må jobbe sammen for en mer miljøvennlig hverdag, og søker aktivt etter nye løsninger. Samskipnaden er i kontakt med leverandører av mer bærekraftig engangsutstyr. Dette håper vi å ha på plass så fort som mulig, - og innen høsten 2017. I mellomtiden kan vi alle bidra med å ta bevisste valg. Skal du spise i kafeen, er det ingen grunn til å bruke plast, ta et porselensfat i stede.

 

Les også om Samskipnadens satsing på grønn energi i vår strømavtale som sikrer at 100 % av strømforbruket i våre studentboliger kommer fra fornybare, miljøvennlige kilder.

Siste nytt

Mørketidskafeen

BBC-journalister lagde podcast fra mørketidskafeen

Gjør mørketiden noe med søvnmønsteret vårt? Har det noe å si om du er en morgenperson eller et B-menneske? 

Miljøfokus

Samskipnaden satser på miljøbiler

Som en del av en større miljøsatsing, har Norges arktiske studentsamskipnad nå kjøpt inn tre el-biler.

FNs bærekraftsmål

Nye kaffekort i våre kafeer

Vi har i samarbeid med SAIH - Tromsø og "Verdens beste nyheter" laget nye kaffekort til våre kafeer, som forteller deg om FNs bærekraftsmål