MH-kafeen stenger grunnet ombygging

Fra 20. mai holder MH-kafeen stengt grunnet ombygging av kjøkkenet.

For liten kapasitet

MH-kafeen har produsert mat under alt for små forhold i lang tid. Nå skal vi legge til rette for videre fokus på sunn og næringsrik mat, fra et nytt og bedre kjøkken. Siden renoveringen er omfattende ser vi oss nødt til å stenge kafeen i hele byggeperioden.

Etter planen vil ombyggingen være ferdigstilt i begynnelsen av januar 2018.

Mildertidig tilbud i Lysgården

For å imøtekomme studentene vil vi sette opp et midlertidig tilbud i Lysgården hvor man kan kjøpe mat og drikke. Her vil vi ha en redusert meny. Samtidig vil vi øke kapasiteten på de to nærmeste kafeene våre. Farmasikafeen og MAT. har et fullgodt tilbud kun en liten spasertur unna. Farmasikafeen er også tilgjengelig uten å måtte gå ut av selve MH-bygget 

Bedre for studenten

Selve kaféområdet vil ikke endres i særlig stor grad, men vi håper å kunne effektivisere kjøpsområdet og gjøre det enklere for våre kunder å hente mat og drikke i disker og skap.

 

Fredag 19. mai er siste åpningsdag for MH-kafeen, og vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for studenter og ansatte ved UiT.

Siste nytt

Lunsjforedrag på Markedet 29. september

MAT & PRAT - Det uperfekte liv

Vi fortsetter vår lunsjforedragserie, og denne gangen samarbeider vi med Forskningsdagene. Foredragsholder fredag 29. september er Jonas Jakobsen, temaet er verdier.

Alle har fått tak over hodet

Ingen studenter igjen på midlertidig overnatting!

Eksamenslokalet på Åsgårdvegen studentboliger er nå tømt for madrasser! Vi gleder oss over at alle studenter studenter som har bodd på midlertidig overnatting nå har fått tak over hodet

Sammen gjør vi en forskjell

Miljøkoppen redder faktisk verden, litt

At studenter flest deler vårt fokus på miljø visste vi fra før, og det er virkelig gøy å se det i praksis også!