Velg selv hvem du vil bo sammen med!

Vi lanserer et nytt konsept i våre studentboliger - nå kan du velge å bo i lag med vennene dine! Gå sammen og lag et eget kollektiv.

Vi har fått mange henvendelser fra studenter som selv ønsker å bestemme hvem de skal bo sammen med, og tester derfor ut et nytt konsept - Bo i lag! Her kan vennegjengen, kollokviegruppa, medstudenter på fakultetet - you name it - gå sammen om å dele et kollektiv i Ørndalen eller på Dramsvegen panorama. 

 

Danne eget kollektiv

På Ørndalen studentboliger kan du nå danne vennekollektiv hvor inntil 6 personer disponerer hver sin hybel og deler kjøkken. Disse kollektivene er ledige nå, og dere kan søke umiddelbart. Alle søkere må fylle kriteriene for å bo i studentbolig.

På nyeste Dramsvegen Panorama studentboliger kan 8 studenter gå sammen og danne vennekollektiv. Disse er innflyttingsklare den 14.august 2017.

Hvis dette er noe du og dine studievenner ønsker, søk på vanlig måte og skriv i kommentarfeltet i søknaden hvem du ønsker å bo sammen med. Eventuelt kan du sende en epost til tromso.bolig@samskipnaden.no 

 

Siste nytt

Lunsjforedrag på Markedet 29. september

MAT & PRAT - Det uperfekte liv

Vi fortsetter vår lunsjforedragserie, og denne gangen samarbeider vi med Forskningsdagene. Foredragsholder fredag 29. september er Jonas Jakobsen, temaet er verdier.

Alle har fått tak over hodet

Ingen studenter igjen på midlertidig overnatting!

Eksamenslokalet på Åsgårdvegen studentboliger er nå tømt for madrasser! Vi gleder oss over at alle studenter studenter som har bodd på midlertidig overnatting nå har fått tak over hodet

Sammen gjør vi en forskjell

Miljøkoppen redder faktisk verden, litt

At studenter flest deler vårt fokus på miljø visste vi fra før, og det er virkelig gøy å se det i praksis også!