Velg selv hvem du vil bo sammen med!

Vi lanserer et nytt konsept i våre studentboliger - nå kan du velge å bo i lag med vennene dine! Gå sammen og lag et eget kollektiv.

Vi har fått mange henvendelser fra studenter som selv ønsker å bestemme hvem de skal bo sammen med, og tester derfor ut et nytt konsept - Bo i lag! Her kan vennegjengen, kollokviegruppa, medstudenter på fakultetet - you name it - gå sammen om å dele et kollektiv i Ørndalen eller på Dramsvegen panorama. 

 

Danne eget kollektiv

På Ørndalen studentboliger kan du nå danne vennekollektiv hvor inntil 6 personer disponerer hver sin hybel og deler kjøkken. Disse kollektivene er ledige nå, og dere kan søke umiddelbart. Alle søkere må fylle kriteriene for å bo i studentbolig.

På nyeste Dramsvegen Panorama studentboliger kan 8 studenter gå sammen og danne vennekollektiv. Disse er innflyttingsklare den 14.august 2017.

Hvis dette er noe du og dine studievenner ønsker, søk på vanlig måte og skriv i kommentarfeltet i søknaden hvem du ønsker å bo sammen med. Eventuelt kan du sende en epost til tromso.bolig@samskipnaden.no 

 

Siste nytt

Trenger du tak over hodet mens du leter etter studentbolig?

Også i år vil Samskipnaden tilby tak over hodet for studenter som ikke har klart å skaffe seg bolig til semesterstart.

Sommeren 2017

Åpningstider i sommer

Sommeren er over oss, og det blir derfor litt endringer i våre åpningstider på de ulike avdelingene. 

Sommeren 2017

Sommerdrift i våre kafeer

Gjennom sommeren vil minst én av våre kafeer være åpen på Campus.