MAT & PRAT - Hva skjer på valgnatten?

11. september skjer det! Da avgjøres retningen Norge skal ta de neste fire årene. Kom på lunsjforedrag med statsviter og erfaren kommunepolitiker Jonas Stein og få et lite dypdykk inn i hva som faktisk skjer på valgnatten.

Hva skjer på valgnatten?

Jonas Stein er stipendiat i statsvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet, og med stor interesse for valgforskning.

Han gir oss sin analyse av hva som har preget valgkampen, og ikke minst - hva som blir spennende å følge med på når valgnatten kommer, og i dagene som følger.

BAZINGA
Torsdag 7. september

kl. 11.15 - 12.00

Dagens meny: 

BLT-sandwich 30,-
Chicken lips med søtpotetfries og aioli 30,-
Vegan lips med søtpotetfries og hummus 30,-
Søtpotetfries med aioli 30,-

--

Mat & prat er en serie lunsjforedrag i regi av Samskipnaden i samarbeid med UiT Norges arktiske universitet. Vi ønsker å invitere til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens kjøkken til en svært redusert pris. Foredragene vil alternere rundt om på våre kafeer. Arrangementet er gratis og passer for alle.

 

 

Siste nytt

Lunsjforedrag på Markedet 29. september

MAT & PRAT - Det uperfekte liv

Vi fortsetter vår lunsjforedragserie, og denne gangen samarbeider vi med Forskningsdagene. Foredragsholder fredag 29. september er Jonas Jakobsen, temaet er verdier.

Alle har fått tak over hodet

Ingen studenter igjen på midlertidig overnatting!

Eksamenslokalet på Åsgårdvegen studentboliger er nå tømt for madrasser! Vi gleder oss over at alle studenter studenter som har bodd på midlertidig overnatting nå har fått tak over hodet

Sammen gjør vi en forskjell

Miljøkoppen redder faktisk verden, litt

At studenter flest deler vårt fokus på miljø visste vi fra før, og det er virkelig gøy å se det i praksis også!