MAT & PRAT - Hva skjer på valgnatten?

11. september skjer det! Da avgjøres retningen Norge skal ta de neste fire årene. Kom på lunsjforedrag med statsviter og erfaren kommunepolitiker Jonas Stein og få et lite dypdykk inn i hva som faktisk skjer på valgnatten.

Hva skjer på valgnatten?

Jonas Stein er stipendiat i statsvitenskap ved UiT Norges arktiske universitet, og med stor interesse for valgforskning.

Han gir oss sin analyse av hva som har preget valgkampen, og ikke minst - hva som blir spennende å følge med på når valgnatten kommer, og i dagene som følger.

BAZINGA
Torsdag 7. september

kl. 11.15 - 12.00

Dagens meny: 

BLT-sandwich 30,-
Chicken lips med søtpotetfries og aioli 30,-
Vegan lips med søtpotetfries og hummus 30,-
Søtpotetfries med aioli 30,-

--

Mat & prat er en serie lunsjforedrag i regi av Samskipnaden i samarbeid med UiT Norges arktiske universitet. Vi ønsker å invitere til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens kjøkken til en svært redusert pris. Foredragene vil alternere rundt om på våre kafeer. Arrangementet er gratis og passer for alle.

 

 

Siste nytt

Mørketidskafeen

BBC-journalister lagde podcast fra mørketidskafeen

Gjør mørketiden noe med søvnmønsteret vårt? Har det noe å si om du er en morgenperson eller et B-menneske? 

Miljøfokus

Samskipnaden satser på miljøbiler

Som en del av en større miljøsatsing, har Norges arktiske studentsamskipnad nå kjøpt inn tre el-biler.

FNs bærekraftsmål

Nye kaffekort i våre kafeer

Vi har i samarbeid med SAIH - Tromsø og "Verdens beste nyheter" laget nye kaffekort til våre kafeer, som forteller deg om FNs bærekraftsmål