Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?

Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.

Gi deg selv og familien en ny og spennende erfaring i julegave!

Ikke alle internasjonale studenter ved UiT reiser hjem til jul. Noen feirer julen alene i Tromsø, og ønsker derfor å besøke en familie i løpet av høytiden. Vi håper folk i Tromsø kan åpne hjerterom og husrom for en eller flere studenter i julen. Besøket blir ekstra fint på selveste julaften, men første eller andre juledag er også bra dager for et julebesøk.

Samskipnadens studentrådgivingstjeneste søker derfor etter familier som vil være med på å gi internasjonale studenter en god opplevelse i Tromsø og omegn. Dette er en unik mulighet til å by på et lite innblikk i norske tradisjoner og kultur.

Hjelp oss å bryte en lang og kjedelig juleferie på studenthybelen, og få samtidig en annerledes og hyggelig erfaring selv. Vi kan love både trivelig selskap og mye karmapoeng.

Kontakt studentrådgivingen for mer informasjon. Frist for påmelding er fredag 15.desember på epost: line.vraberg@samskipnaden.no eller telefon 77 64 90 50 // 906 59 155 (på kveldstid legger du bare igjen beskjed på svarer – vi ringer tilbake!)

Siste nytt

JUL

Åpningstider i jula

Her finner du åpningstidene for Samskipnaden i romjula.

Studentbarnehagene feirer

Lysfest i Labyrinten

Samskipnadens studentbarnehager ønsker mørketiden velkommen med lysmarkering og sang på campus.

Eksamensboost

Ekstratilbud i eksamenstiden

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Vi byr på gode tilbud i den mest hektiske eksamensperioden slik at du kan kan fokusere på det du skal, nemlig studiene!