Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Bytte til fastlege på campus?

Kraft helsesenter med eget legesenter åpner onsdag 5. august! Ønsker du fastlege på campus? Det er enkelt å bytte på nett.

Studenthelse,

Studentlivet


Tromsø

Samskipnaden Alta Foto Ørjan Marakatt Bertelsen 56 1200px

Kraft universitetshelsesenter er et vanlig fastlegekontor, med tre fastleger ansatt. Dersom du ønsker å bytte til egen fastlege sentralt på campus kan du gå inn på helsenorge.no/bytte-av-fastlege. Velg Tromsø kommune, og deretter navn på en av legene tilknyttet Kraft:

Katrine Wennevold
Tarje Rasmussen
Maja Eilertsen

Et fastlegebytte er gyldig fra første dagen i måneden etter at byttet er utført.

Ny fastlege mens man studerer

Man kan bytte fastlege og likevel få tilbake sin tidligere fastlege inntil 3 år etter byttet. Denne garantien gjelder selv om fastlegen har full liste dersom byttet skyldes flytting til et nytt sted for en periode, slik som ofte er tilfellet for studenter.

Konsultasjon av legestudenter

Kraft Helsesenter har et tett samarbeid med UiT og det helsevitenskapelige fakultet. Derfor vil det være legestudenter som har praksis og undervisning i allmennmedisin på legesenteret. Man kan påregne å treffe studenter når man kommer til Kraft helsesenter. Dette kan man reservere seg mot. Men legestudenter har ofte bedre tid, og jobber under tett veiledning av fastlegene på Kraft.

Studenthelsestasjon

Kraft universitetshelsesenter vil også være tilholdssted for studenthelsestasjon. Her kan studentene få hjelp med problemer knyttet til seksuell helse.

Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?

Aktuelt fra Samskipnaden

Eksamensangst student eksamen angst nervøs

Eksamensangst – hva er det og hvordan ta kontroll