Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen.


Svalbard

Eksklusive og arktiske studenthybler

Norges arktiske studentsamskipnad er opptatt av å imøtekomme studentenes behov, også behov de ikke visste de hadde. Nå tilbyr vi eksklusive snøhybler klare for innflytting. Bærekraft og god utnyttelse av de ressursene naturen gir oss er viktige bærebjelker i vår organisasjon, og de nye snøhyblene er en del av Samskipnadens satsing på grønnere og billigere boliger til studenter.

Arktisk ett-roms

For øyeblikket har vi 10 snøhybler tilgjengelig i Tromsø, Harstad, Alta og Narvik. Studenter som vil ha en annerledes hybel som garantert skiller seg ut på instagram kan søke på disse gjennom vår boligportal på lik linje med våre vanlige studenthybler. Studenter som ønsker å bytte bolig til snøhybel, gjør dette via Min side. Snøhyblene er en arktisk ett-roms, har tilgang på kaldt vann, felles utedo og har selvfølgelig gratis internett.

Dersom det er ønskelig tilbyr vi også en startpakke hvor hybelen leveres ferdig møblert med primus og rein- eller ullskinn.

Snøhyblene er innflytningsklar og koster 1900 i måneden eksklusiv strøm. På vår snøhybel tilknyttet Prestvannet studentboliger i Tromsø er det også mulig å leie parkeringsplass med ladestasjon til el-bil.

Se 360 visning av Samskipnadens nye snøhybel

Effektivt og lønnsomt

Administrerende direktør Hans Petter Kvaal er opptatt av å holde byggekostnader så lave som mulig, og er veldig fornøyd med at bygningsmassen til våre eksklusive snøhybler er helt gratis. Kostnadene tilknyttet byggeprosjektet består derfor kun av lønn til utgraver samt flytting av overskuddsmasser – og dette gir billig husleie til studentene. Det er de ansatte i Samskipnaden som har stått på for bygging og ferdigstilling av snøhyblene, og Kvaal berømmer innsatsen for å få alt klart til studentene så raskt. – «Det er rørende og se for en innsats våre vaktmestre har lagt ned i prosjektet, og de ekstra arbeidstimene dette har tatt er en fantastisk investering i et godt arktisk studentliv for studenter tilknyttet UiT»

#arktiskstudentliv

- Vi heter jo Norges arktiske studentsamskipnad, så hvorfor ikke omfavne det arktiske til det fulle, for det blir ikke mer eksklusivt enn dette sier Kvaal. Og det har han helt rett i – bedre arktisk studentliv en dette får man ikke noe sted i hele verden.

Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?

Aktuelt fra Samskipnaden

Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?