Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Lad elbilen hos Samskipnaden!

Samskipnaden gir alle våre beboere i Tromsø med elbil mulighet for å lade på våre ladestasjoner plassert på Prestvannet studentboliger.

Bo hos oss


Tromsø

DSC07170 1 16x9 1200px

På Prestvannet studentboliger tilbyr vi elbillading til alle våre beboere. Dersom du er beboer på Prestvannet eller Elverhøy studentboliger kan du leie fast parkeringsplass med egen ladestasjon. Bor du i våre andre boligområder, kan du kjøpe ladetillatelse. Samskipnaden garanterer grønn strøm, og studenter vil kunne lade bilen med 100 % fornybar energi. Parker el-bilen din hos oss og bidra til utvikling av mer miljøvennlig energi uten et eneste karbonavtrykk.

Hvordan kan jeg få min egen parkeringsplass?

Det er tilgjengelig 5 faste plasser og 2 kun for lading. Fast plass kan leies av beboere på Prestvannet eller Elverhøy studentboliger. Meld din interesser ved å ta direkte kontakt med Servicesenteret. Husk å ta med registreringsnummer på elbilen din slik at du får parkeringskort og ladetillatelse. Parkeringskort skal ligge synlig i bilens frontrute.

Månedsleien for fast plass er på 500,- per parkeringsplass, i tillegg til et depositum for ladebrikken. Dette dekker parkeringskostnad, faktisk forbrukt strøm og tilgang til ladestasjon. Faktureringen skjer sammen med husleien.

Kan jeg hurtiglade og kjøre videre?

Du som beboer i Samskipnaden kan bli med i en rotasjonsordning. På lik linje med andre ladestasjoner kan man lade bilen, og så kjøre videre. Man betaler for strømmen man bruker der og da gjennom EasyPark. Merk at man ikke kan stå der uten at bilen er under aktiv lading gjennom tilkoblet strømuttak.

Kommer det ladestasjon på alle boligområder?

Ladestasjoner er et nytt tilbud til Samskipnadens beboere, så det kan forekomme endringer i tilbudet når vi er mer kjent med etterspørselen fra våre studenter. Allikevel så ser vi at dette er noe studentene vil ha, og neste ladestasjon kommer til Mortensnes studentboliger i nær framtid.

Hvor kan jeg spørre mer om dette?

Besøk vårt Servicesenteret, eller ta kontakt på «BoligPortalen».

Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?

Aktuelt fra Samskipnaden

Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?