SøkMin side
Bolyst Samskipnaden Studenter Flytter inn
Aktuelt

Når får jeg svar på boligsøknaden?

Har du spørsmål om søknaden og venteliste? Her finner du kanskje noen nyttige svar.

Hvor står jeg på venteliste?

Dette er naturlig nok et spørsmål som går igjen hos mange. Er det en stund siden du søkte studentbolig, så lurer du kanskje på hvorfor du ikke har fått noe tilbud enda, eller hvor på ventelisten du står. Det er dessverre vanskelig for oss å si noe om hvilken plass du har på listen, eller hvor lang tid det vil ta før vi kan tilby deg en bolig. Vi sender ut tilbud om studentbolig fortløpende, de som har vært tidlig ute med å søke blir prioritert.

Hva må jeg gjøre når jeg står på venteliste?

Sjekk at din søknad er aktiv og legg gjerne til flere boligtyper for å øke sjansen for å få tildelt bolig. Du kan når som helst endre søknaden din på Min side.

Hva gjør jeg om jeg ikke får tilbud om bolig til semesterstart?

Dersom du ikke får tilbud fra oss før semesterstart, anbefaler vi å fortsette og stå på venteliste. Vi får ofte mange ledige boliger utover høsten, og sjansen for at vi har noe å tilby deg etter hvert er stor.

Jeg har fått tilbud om bolig men det var ikke førstevalget - skal jeg takke nei?

Vi kan dessverre ikke gi alle søkere sitt førstevalg. Hvis du takker nei til tilbudet du får, så utgår din søknad og du må søke på nytt igjen dersom du fortsatt ønsker studentbolig hos oss. Dersom du ikke ønsker å bo der du har fått tildelt bolig anbefaler vi likevel at du takker ja, for så å søke om bytte senere i høst.

Søknad Studentbolig Samskipnaden

Oppdatert 17.06.2024

Til toppen