SøkMin side
Trond Bakken student studentbolig
Aktuelt

Søk bolig nå, og få Trond med på kjøpet!

Hos oss trenger man ikke tenke på vedlikehold eller snømåking, det fikser Trond! Eller Hilde. Eller Rodemire. Eller Idar. Og kan du flytte inn før 1.august får du prioritet i boligkøen.

Søk tidlig

Skal du eller noen du kjenner studere til høsten? Da lønner det seg å søke studentbolig så tidlig som mulig, og helst før 15.april! Jo før man søker, jo større sjans er det for å få akkurat den boligen man ønsker seg til studiestart. Og kan du flytte inn før 1. august, får du prioritet i boligkøen.

I Samskipnaden bor du trygt og rimelig sammen med andre medstudenter i samme situasjon som deg selv. I tillegg har du egen vaktmester, gratis trappevask og internett inkludert.

Vil du bo nært campus? Eller rett ved skiheisen?

Vi leier ut over 3000 boliger til studenter i Alta, Hammerfest, Longyearbyen, Narvik, Harstad og Tromsø og har et variert tilbud for enslige, par, barnefamilier og studenter med funksjonsnedsettelser. Vil du bo nært turløypa eller fjellet? Null stress – du kan velge mellom beliggenhet nært sentrum, campus eller nært natur og gode turmuligheter.

Du kan søke bolig hos oss gjennom hele året, men det lønner seg å søke så tidlig som mulig for å få bolig til semesterstart i august.

Se våre boliger og søk her

Første til mølla

Man kan flytte inn når som helst på året, og vi tildeler bolig etter først-til-mølla-prinsippet. Så lenge vi har ledig kapasitet kan du flytte inn på dagen om så. Og ønsker du å flytte inn på sommeren før studiestart, spesifiserer du bare det i søknaden.

Søk studentbolig og få Trond med på kjøpet
Takker du ja før 1. juli er du garantert studentbolig!

Hva om jeg ikke trenger boligen likevel?

Om det skulle vise seg at du ikke får studieplass, er det ingen problem å si fra seg boligen – helt uten noen kostnader eller forpliktelser.


Oppdatert 19.12.2022

Til toppen

Aktuelt fra Samskipnaden

Se alt fra aktuelt