Serveringssteder
Søk bolig
Min side

KraftStart

Har du lyst til å begynne å trene, men noe stopper deg??

Studentlivet


Tromsø,Alta,Narvik

Samskipnaden Alta Foto Ørjan Marakatt Bertelsen 74 16x9 1200px

Kanskje synes du at det er litt skremmende å melde seg inn på et treningssenter, eller er du bekymret for at du skal gjøre noe feil og er usikker på hvordan du burde oppføre deg? Trenger du bare litt motivasjon eller at noen heier litt på deg? Skulle du ønske du hadde litt hjelp til disse tingene for å komme i gang med trening?

Kraft sportssenter har et tilbud som heter «KraftStart», hvor fokus ligger på å komme i gang med regelmessig trening. I dette tilbudet får man et antall timer sammen med en instruktør hos Kraft sportssenter.

Du kan få hjelp til å finne ut hvilken trening som passer best for deg, med treningsprogram, teknikk og evt. spørsmål eller tanker rundt treningen din. De kan også hjelpe deg med det praktiske, som innmelding, tips til hvilket utstyr du eventuelt trenger eller kanskje finne deg en treningspartner. Treningsopplegget tilpasses så langt det er mulig etter dine behov og ønsker, og målet på sikt er å motivere deg til å fortsette treningen på egenhånd.

Om du har trent litt før og sliter med å komme i gang igjen, vil prøve noe nytt eller om du aldri har trent før spiller ingen rolle. Tilbudet er tilgjengelig for alle, har lav terskel og instruktøren er der for å heie på deg når du trenger det.

Og husk: Litt er alltid bedre enn ingenting, det viktigste er at du prøver.

KraftStart

Få hjelp til å starte med trening.

Meld din interesse!
Asgardveien Samskipnaden 031 1200px 2 new

Hjelp jeg har ikke fått studentbolig til studiestart, hva gjør jeg?

Aktuelt fra Samskipnaden

David Jensen jensenmedia web 02181

Foreningsfondet