SøkMin side
Aktuelt

Verdens beste barnehage

Psykologistudent og firebarnsmamma Silje har flyttet ut fra byen, men har valgt å beholde studentbarnehagen. - Man kan umulig bytte fra verdens beste barnehage!

Akende barn Samskipnaden

Det er ikke tilfeldig at familien valgte en studentbarnehage i stedet for en vanlig barnehage. Silje mener at studentbarnehagen tar mer hensyn til at man er student og har en annen hverdag. Hun har erfart at studentbarnehagen viser stor fleksibilitet og tar hensyn til studenttilværelsen, og har tilrettelagt slik at hun aldri har gått glipp av noe på studiet. Hun ønsker å trekke fram da hun under praksis hadde et starttidspunkt om morgenen som var tidligere enn barnehagens åpningstid. Barnehagen var fleksibel og løste dette problemfritt med å åpne litt tidligere i perioden.

Silje og familien har hatt barn i Breivika studentbarnehage i Tromsø siden 2014, og opplever at ungene har en stor grad av medbestemmelse i prosjekter og aktiviteter, noe som får trivselen og kreativiteten til å blomstre. Hun vil derfor absolutt anbefale studentbarnehagene til både studentforeldre og andre som ønsker verdens beste barnehage.


Dette sier andre studentforeldre:

Studentsitater barnehage 15
Studentsitater barnehage 23
Studentsitater barnehage 24
Studentsitater barnehage 25
Studentsitater barnehage 26
Studentsitater barnehage 27

- Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen de ansatte gir mitt barn i barnehagen. De ser han som den han er og sammenligner han ikke med de andre barna. Han gleder seg til å dra i barnehagen hver dag! Har også søkt lillesøster inn i samme barnehage!

Les mer om barnehagestart fra 6 måneder

- Godt kjent med barnehagen da vi har hatt et barn i barnehagen tidligere. Veldig fint at åpningstiden er kl 7.15, for oss som starter på jobb 7.30.

Les mer om utvidet åpningstid

- Trygge omgivelser, minimal bruk av ukjente vikarer. Varmmåltider, oppdeling av avdelinger, men mulighet for samhold på storkjøkkenet for samhold med små og store.

Les mer om kost i studentbarnehagen

- Barnet mitt blir godt ivaretatt, jeg føler meg trygg med å levere barnet mitt til trivelige ansatte.

Les mer om mange barnehagelærere

- Nærme skolen og eksamensgaranti.

Les mer om beliggenhet i nærheten av campus eller studentbolig

- At barnet mitt blir sett og trives godt i barnehagen, og tryggheten av å vite at jeg kan ta eksamen selvom det er planleggingsdag eller barnet blir syk pga. eksamensgarantien.

Les mer om Samskipnadens eksamensgaranti

Våre barnehager

Les mer om de ulike barnehagene

Studentbarnehage barn barnehage

Hvorfor velge studentbarnehage

Er du student med barn, er det mange fordeler ved å velge studentbarnehage.

Studentbarnehage barnehage

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om studentbarnehagene.


Oppdatert 15.02.2024

Til toppen