Er du student og trenger barnehageplass? Våre barnehager har et utvidet tilbud for studenter ifht andre barnehager.

NB! Ved ledig kapasitet kan ikke-studenter også søke. Alle som har fått barnehageplass hos oss beholder hvis ønskelig plassen til skolestart.

Eksamensgaranti

På grunn av pandemisituasjonen vi befinner oss i kan vi dessverre ikke tilby eksamensgaranti våren 2020

Dersom du har eksamen samtidig som du har sykt barn, hjelper vi deg med barnepass eksamensdagen! 

Faller din eksamen sammen med eller nært opp til en av barnehagens fagdager og du mangler barnevakt, stiller vi opp med vikar og hjelper deg!
For å benytte dette tilbudet må du huske å melde fra og levere dokumentasjon senest to uker før den aktuelle fagdagen!

Utvidet åpningstid

Dersom du trenger utvidet åpningstid en periode, for eksempel i forbindelse med praksis, så kan du ta kontakt med barnehagen.

Faller din eksamen sammen med eller nært opp til en av barnehagens fagdager og du mangler barnevakt, stiller vi opp med vikar og hjelper deg! Husk å melde fra og levere dokumentasjon senest to uker før den aktuelle fagdagen!

  • Kosthold
    Vi har fokus på sunt kosthold, og hos oss får barna servert næringsrik og sunn mat daglig. Vi har fullkost, og det vil si at vi serverer frokost, lunsj og fruktmåltid hver dag!

Beholder barnehageplassen frem til skolestart

Ferdig å studere før barnet ditt er ferdig med barnehagetiden? Ingen problem, barnet beholder plassen fram til skolestart.

Kompetente ansatte

Vi har høy pedagogisk kvalitet grunnet våre kompetente ansatte. Vi har mer enn 50% pedagoger blant våre ansatte! Resterende personale er barne- og ungdomsarbeidere, eller innehar spesielle kvaliteter som gjør de svært egnet for jobben.

Utlån av barnehagen 

Mange har ofte ikke plass til store barnebursdager hjemme.  Derfor tilbyr vi foreldre å låne barnehagen for et symbolsk beløp når noe skal feires.

Åpent i jul og påske

Ved behov holder vi barnehagen åpen i julen, bortsett fra på julaften, nyttårsaften, og dagen før skjærtorsdag.

 

 

Åpningstider

Mandag til fredag -  07:30-16:30