Treningslos

Har du lyst til å begynne å trene? Men skulle ønske du hadde litt hjelp i starten?

Studentrådgivinga har i samarbeid med Alta studenttreningssenter et tilbud som heter «treningslos». I dette tilbudet får man et antall timer sammen med en treningslos, hvor fokuset ligger på å komme i gang med regelmessig trening. Treningslosene er treningsveiledere som hjelper deg med treningsprogram, teknikk og evt. spørsmål eller tanker rundt treningen din.

For å komme i gang med treningslos – kontakt Studentrådgivinga for avtale eller kontakt Studentkoordinator: stine-andrea.hasselberg@samskipnaden.no 

Siste nytt

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.

Pålagt vaskekurs

Samskipnadens direktør Hans Petter har støv på hjernen og derfor krever han nå at alle studenter som leier hos Samskipnaden skal gjennomføre et grunnkurs i vasking og renhold av studentbolig.

Trenger din studentforening penger?

Husk å søke semesteravgiftsmidler!

Trenger studentforeningen din penger til drift, til utstyr, eller til å gjennomføre et kult prosjekt? Eller noe helt annet! Husk å søke semesteravgiftsmidler innen 1. april.