Kurs i studiemestring

Studentrådgivinga har opprettet et nytt tilbud til studentene.

Livet som student byr på gleder og nedturer. Kurs i studiemestring er en møteplass der studenter og studentrådgiver tar opp aktuelle temaer og deler erfaringer og tips. Aktuelle temaer kan være «Å være student», «Livet rundt studiene», «Økonomi», «Hvordan lærer vi?», «Planer og fremdrift», «Arbeidsvaner», «Studenthelse». Vi begynner samlingene med servering av varm mat.

Kurset finner sted i Kaffebaren klokken 16:00-18:00.

Se Facebook, eller kontakt rådgivinga på: Bente.h.Johansen@samskipnaden.no for fremtidige datoer.

Velkommen!

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Åpningstider

Åpningstider i julen

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi tar litt fri vi også. Her kan du se Samskipadnens åpningstider i julen. 

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.