Kurs i studiemestring

Studentrådgivinga har opprettet et nytt tilbud til studentene.

Livet som student byr på gleder og nedturer. Kurs i studiemestring er en møteplass der studenter og studentrådgiver tar opp aktuelle temaer og deler erfaringer og tips. Aktuelle temaer kan være «Å være student», «Livet rundt studiene», «Økonomi», «Hvordan lærer vi?», «Planer og fremdrift», «Arbeidsvaner», «Studenthelse». Vi begynner samlingene med servering av varm mat.

Kurset finner sted i Kaffebaren klokken 16:00-18:00.

Se Facebook, eller kontakt rådgivinga på: Bente.h.Johansen@samskipnaden.no for fremtidige datoer.

Velkommen!

Siste nytt

Bolig

En myk velkomst - Få dyne og pute levert til studentboligen

Studenter i Alta kan nå få kjøpt dyne, pute og håndklær gjennom Samskipnaden, og få disse levert direkte til studentboligen før innflytting.

StudEXPO

StudEXPO - foreningsdagen på UiT

Dette er dagen som former resten av studentlivet! Vi samler relevante studentaktører og organisasjoner på campus for å vise nye studenter at Alta kan by på mer enn skole og lesing. Det er en gylden mulighet for å vise frem din studentforening, ditt lag eller din organisasjon til gamle og nye studenter! 

Åpningstider

Åpningstider sommer

 

 

Her er åpningstidene våre for sommer 2019.