Kurs i studiemestring

Studentrådgivinga har opprettet et nytt tilbud til studentene.

Livet som student byr på gleder og nedturer. Kurs i studiemestring er en møteplass der studenter og studentrådgiver tar opp aktuelle temaer og deler erfaringer og tips. Aktuelle temaer kan være «Å være student», «Livet rundt studiene», «Økonomi», «Hvordan lærer vi?», «Planer og fremdrift», «Arbeidsvaner», «Studenthelse». Vi begynner samlingene med servering av varm mat.

Kurset finner sted i Kaffebaren klokken 16:00-18:00.

Se Facebook, eller kontakt rådgivinga på: Bente.h.Johansen@samskipnaden.no for fremtidige datoer.

Velkommen!

Siste nytt

Treningslos

Har du lyst til å begynne å trene, men noe stopper deg? Kanskje synes du at det er litt skremmende å melde seg inn på et treningssenter, eller er du bekymret for at du skal gjøre noe feil og er usikker på hvordan du burde oppføre deg? Trenger du bare litt motivasjon eller at noen heier litt på deg? Skulle du ønske du hadde litt hjelp til disse tingene for å komme i gang med trening?

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.

Pålagt vaskekurs

Samskipnadens direktør Hans Petter har støv på hjernen og derfor krever han nå at alle studenter som leier hos Samskipnaden skal gjennomføre et grunnkurs i vasking og renhold av studentbolig.