Kurs i studiemestring

Studentrådgivinga har opprettet et nytt tilbud til studentene.

Livet som student byr på gleder og nedturer. Kurs i studiemestring er en møteplass der studenter og studentrådgiver tar opp aktuelle temaer og deler erfaringer og tips. Aktuelle temaer kan være «Å være student», «Livet rundt studiene», «Økonomi», «Hvordan lærer vi?», «Planer og fremdrift», «Arbeidsvaner», «Studenthelse». Vi begynner samlingene med servering av varm mat.

Kurset finner sted i Kaffebaren klokken 16:00-18:00.

Se Facebook, eller kontakt rådgivinga på: Bente.h.Johansen@samskipnaden.no for fremtidige datoer.

Velkommen!

Siste nytt

Helse

Etter festen kommer testen

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen blant unge under 25 år. Ubehandlet kan klamydia føre til nedsatt evne til å få barn og gjøre at man lettere kan bli smittet av andre seksuelt overførbare infeksjoner. Har du hatt ubeskyttet sex, kan du ta gratis test på vår selvtestingstasjon på campus.

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Boligsøkertips

Semesterstart nærmer seg og dessverre er flere studenter uten bolig. Samskipnaden tildeler boliger fortløpende, men fordi vi ikke kan huse alle studentene har vi samlet disse tipsene som kan hjelpe deg på veien mot å finne bolig i det private markedet. Vi har også samlet tips til hva du må sjekke på visning.