Treningslos

Har du lyst til å begynne å trene, men noe stopper deg? Kanskje synes du at det er litt skremmende å melde seg inn på et treningssenter, eller er du bekymret for at du skal gjøre noe feil og er usikker på hvordan du burde oppføre deg? Trenger du bare litt motivasjon eller at noen heier litt på deg? Skulle du ønske du hadde litt hjelp til disse tingene for å komme i gang med trening?

Studentrådgivninga har i samarbeid med Alta studenttreningssenter et tilbud som heter «treningslos», hvor fokuset ligger på å komme i gang med regelmessig trening. I dette tilbudet får man et antall timer sammen med en treningslos, som også er student ved UiT Alta.

Du kan få hjelp til å finne ut hvilken trening som passer best for deg, med treningsprogram, teknikk og evt. spørsmål eller tanker rundt treningen din. De kan også hjelpe deg med det praktiske, som innmelding, tips til hvilket utstyr du eventuelt trenger eller kanskje finne deg en treningspartner. Treningsopplegget tilpasses så langt det er mulig etter dine behov og ønsker, og målet på sikt er å motivere deg til å fortsette treningen på egenhånd.

Om du har trent litt før og sliter med å komme i gang igjen, vil prøve noe nytt eller om du aldri har trent før spiller ingen rolle. Tilbudet har lav terskel, er for alle og treningslosen er der for å heie på deg når du trenger det.

Du trenger ikke å ha medlemskap hos Alta studenttreningssenter og du trenger heller ikke å være innom rådgivinga først. Du kan ta kontakt direkte med rådgivinga eller med studentkoordinator Alexander Stamnes.

 

Og husk: Litt er alltid bedre enn ingenting, det viktigste er at du prøver.

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i julen

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi tar litt fri vi også. Her kan du se Samskipadnens åpningstider i julen. 

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Stengt

Stengte tjenester fredag 8. november/Closed

Fredag 8. november er det ansattesamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års jubileum, og flere av våre tjenester er derfor denne dagen stengt. Se hva som påvirkes her.