Treningslos

Har du lyst til å begynne å trene, men noe stopper deg? Kanskje synes du at det er litt skremmende å melde seg inn på et treningssenter, eller er du bekymret for at du skal gjøre noe feil og er usikker på hvordan du burde oppføre deg? Trenger du bare litt motivasjon eller at noen heier litt på deg? Skulle du ønske du hadde litt hjelp til disse tingene for å komme i gang med trening?

Studentrådgivninga har i samarbeid med Alta studenttreningssenter et tilbud som heter «treningslos», hvor fokuset ligger på å komme i gang med regelmessig trening. I dette tilbudet får man et antall timer sammen med en treningslos, som også er student ved UiT Alta.

Du kan få hjelp til å finne ut hvilken trening som passer best for deg, med treningsprogram, teknikk og evt. spørsmål eller tanker rundt treningen din. De kan også hjelpe deg med det praktiske, som innmelding, tips til hvilket utstyr du eventuelt trenger eller kanskje finne deg en treningspartner. Treningsopplegget tilpasses så langt det er mulig etter dine behov og ønsker, og målet på sikt er å motivere deg til å fortsette treningen på egenhånd.

Om du har trent litt før og sliter med å komme i gang igjen, vil prøve noe nytt eller om du aldri har trent før spiller ingen rolle. Tilbudet har lav terskel, er for alle og treningslosen er der for å heie på deg når du trenger det.

Du trenger ikke å ha medlemskap hos Alta studenttreningssenter og du trenger heller ikke å være innom rådgivinga først. Du kan ta kontakt direkte med rådgivinga eller med studentkoordinator Stine-Andrea.

 

Og husk: Litt er alltid bedre enn ingenting, det viktigste er at du prøver.

Siste nytt

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.

Pålagt vaskekurs

Samskipnadens direktør Hans Petter har støv på hjernen og derfor krever han nå at alle studenter som leier hos Samskipnaden skal gjennomføre et grunnkurs i vasking og renhold av studentbolig.

Trenger din studentforening penger?

Husk å søke semesteravgiftsmidler!

Trenger studentforeningen din penger til drift, til utstyr, eller til å gjennomføre et kult prosjekt? Eller noe helt annet! Husk å søke semesteravgiftsmidler innen 1. april.