Åpningstider sommer

 

 

Her er åpningstidene våre for sommer 2019.

 

Rådgivninga:

Stengt 4. Juli - 5. August
Rådgivninga i Tromsø holder åpent hele sommeren, med telefontrefftid mellom kl. 10.00 og 14.00.
TLF: 77 64 90 50

 

Boligkontor:

09:30- 14:00 - Mandag, Tirsdag og Torsdag
09:30-15:00 - Onsdag
09:30:12:00 - Fredag

I uke 33 (12-16 August) er boligkontoret åpent fra 09:30-18:00 grunnet studiestart.

Kantine Altafjord:

Sommerstengt.
Åpner 12. August med ordinære åpningstider.

 

Kaffebaren:

Sommerstengt.
Åpner 12. August med ordinære åpningstider.

Siste nytt

Helse

Etter festen kommer testen

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen blant unge under 25 år. Ubehandlet kan klamydia føre til nedsatt evne til å få barn og gjøre at man lettere kan bli smittet av andre seksuelt overførbare infeksjoner. Har du hatt ubeskyttet sex, kan du ta gratis test på vår selvtestingstasjon på campus.

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Boligsøkertips

Semesterstart nærmer seg og dessverre er flere studenter uten bolig. Samskipnaden tildeler boliger fortløpende, men fordi vi ikke kan huse alle studentene har vi samlet disse tipsene som kan hjelpe deg på veien mot å finne bolig i det private markedet. Vi har også samlet tips til hva du må sjekke på visning.