En myk velkomst - Få dyne og pute levert til studentboligen

Studenter i Alta kan nå få kjøpt dyne, pute og håndklær gjennom Samskipnaden, og få disse levert direkte til studentboligen før innflytting.

I undersøkelser gjort av Samskipnaden har flere studenter utrykt at de ønsket muligheten til å kjøpe sengesett og håndklær fra oss. Både fordi mange flytter hjemmefra for første gang, og fordi dette tar opp mye plass i kofferten.

«Det er bakgrunnen for vårt pilotprosjekt», forklarer Magnus Hammari, leder for drift Eiendom Finnmark. «Vi prøver oss først i Alta for å se på etterspørselen og det praktiske rundt bestilling og levering. Deretter sender vi ut en undersøkelse for å vite hvordan studentene opplevde tilbudet, og om det er andre ting de kunne ønske å kjøpe gjennom oss.»

Hvis prosjektet blir en suksess, håper Samskipnaden på å kunne utvide tilbudet til andre campus.

Studentpakken

Studentpakken koster kr 500 og inneholder:

1 stk. Selje dyne / putesett 140 x 200 cm
1 stk. sengesett 140 x 200 cm
1 stk. jerseylaken 90 x 200 cm
2 stk. håndklær 50 x 90 cm
2 stk. håndklær 65 x 130 cm

Pakken kan kjøpes direkte fra Kid for kr 399, men kjøpes den gjennom Samskipnaden blir den også hentet og levert til boligen, og vil ligge klar til du flytter inn.

Hvordan bestille

Du bestiller pakken slik:

  1. Last ned appen «Bolig Samskipnaden» eller logg deg inn på studentbolig.samskipnaden.no.
  2. Legg inn en ny «henvendelse» og velg kategorien «bestilling startpakke»
  3. I kommentarfeltet skriver du hvilken dato du vil ankomme boligen din.

Betaling skjer i ettertid. Du vil motta en faktura fra oss i løpet av august/september. Dette er KUN for studenter som flytter inn i studentboliger i Alta.

Har du andre tilbakemeldinger om prosjektet eller tanker om tilleggstjenester i boligene, vil vi gjerne høre fra deg. Send en epost til lena.osima@samskipnaden.no, og merk den med Bolig Alta.

Siste nytt

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Stengt

Stengte tjenester fredag 8. november/Closed

Fredag 8. november er det ansattesamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års jubileum, og flere av våre tjenester er derfor denne dagen stengt. Se hva som påvirkes her.

Miljøuka

Miljøvennlig strøm i alle studentboligene

Bor du i våre studentboliger, har du grønn energi i stikkontakten.