Arkiv

Tøffere student

Bli en tøffere student

Bli bedre kjent med deg selv sammen med andre. Kurset tøffere student skal ta deg ut av komfortsonen og hjelpe deg til å takle både studenttilværelsen og resten av livet.

God eksamenstid

Samskipnaden gir deg eksamensboost

Studentrådgiver og velferdskoordinatorene i Samskipnaden Campus Harstad vil gjerne gi deg en fin eksamenstid. Derfor har vi satt sammen et program med eksamensboost, avspenningsøvelser og julekos. Flere overraskelser vil det også bli utover i desember. 

Førjulstid

Julestemning i Harstad

Det blir gradvis mørkere ute og eksamensnervene presser på, men heldigvis er det også lyspunkter i sikte. Juleforberedelsene er godt i gang og her er mye å glede seg til. Vi har samlet et knippe førjulsaktiviteter i Harstad som byr på lun og god førjulsstemning. Her er julemarkeder, julelystenning  og et rikt utvalg av julekonserter.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Lære et nytt språk?

Velkommen til studentenes språkkafé

Studentenes språkkafé er et nytt tilbud som har oppstått etter et ønske fra de internasjonale studentene ved campus Harstad. Gjennom bøker, spill og forskjellige tema, fokuseres det på ord, fraser og en koselig sosial setting. 

Harstadstudentenes idrettslag

Harstads mest aktive studentforening med nytt tilbud

Harstadstudentenes idrettslag er godt i gang med treninger i fotball og volleyball. I midten av november starter de opp med klatring, og gir bort brattkortkurs til interesserte studenter. 

8. november

Redusert tilbud hos Samskipnaden 8. november

Fredag 8. november er det ansattsamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års-jubileum, og flere av våre tjenester er derfor stengt denne dagen. Se hva som påvirkes her.

Miljøuka

Miljøvennlig strøm i alle studentboligene

Bor du i våre studentboliger, har du grønn energi i stikkontakten. 

Miljøuka

Markant nedgang i bruk av pappkopper

Vi sparte miljøet for 45.000 pappkopper i årets seks første måneder!

Studentundersøkelsen

Har du svart på studentundersøkelsen?

Er det noe du ikke er helt fornøyd med i studentboligen din? Kunne mattilbudet på campus vært bedre? Er det noe vi er kjempegode på og du mener vi bør fortsette med? Da er det viktig at du svarer på årets studentundersøkelse.

Samskipnaden støtter TV-aksjonen

Årets NRK TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Norges arktiske studentsamskipnad støtter aksjonen med 1 krone per student tilknyttet UiT. Styreleder i Samskipnaden Vetle Langedahl gleder seg til søndag og oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg som bøssebærer.

A Million Pineapples i stua?

Vinn en hybelkonsert

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig lørdag 2. november.

Verdensdagen

Vi markerer Verdensdagen for psykisk helse

Den neste uken er psykisk helse i fokus på Campus Harstad hvor Samskipnaden og Campustinget markerer Verdensdagen for psykisk helse blant annet med et foredrag med internettfenomenet Piateed og morgenyoga for studenter og ansatte i foajeen på UiT.

Eksamensmestringskurs

Eksamensmestringskurs

Magnus Ingebrigtsen kommer tilbake til Campus Harstad og denne gang er det eksamensmestring i fokus. Kurset holdes onsdag 16. oktober i Store auditorium på UiT Campus Harstad og er gratis for studenter ved universitetet.  

Rask og hyggelig handel

Selvbetjent kasse på Prandium

Prandium har siden semesterstart testet ut selvbetjent kasse i kafeen, og vi ser at dette er noe studentene er svært fornøyd med.
 

Piateed på Verdensdagen

Piateed til Verdensdagen for psykisk helse

Onsdag 9. oktober inviterer Campustinget og Studentsamskipnaden Campus Harstad til foredraget «TidsKlemmen» med Piateed for å markere Verdensdagen for psykisk helse.

Studentliv

Hva går pengene til?

Hvert semester betaler studenter semesteravgift til Studentsamskipnaden, og mange lurer sikkert på hva disse pengene går til. Her får du svaret!

Boligmiljørunden 2019

Rekordstort oppmøte på årets boligmiljørunde

Hver høst inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad. Målsettingen er å skape større trivsel blant beboerne, skape en dialog rundt hva som gir et godt bomiljø, samt å  gi informasjon om praktiske ting som for eksempel branninnstruks og renholdsrutiner. – I år var det et rekordstort oppmøte, tett opp mot 100%, og vi er utrolig fornøyde med alle tilbakemeldingene vi fikk fra studentene. Inntrykket er at studentene ser frem til at vi kommer på besøk, sier studentrådgiver Vibeke Høydahl.

ISÁK og The Modern Times

Samskipnadens jubileumskonsert for studenter

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times på Ludo Bar & Scene onsdag 6. november! Billetten sikrer du deg ved å følge denne lenken samskipnaden.no/billetter 

Helse

Etter festen kommer testen

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen blant unge under 25 år. Ubehandlet kan klamydia føre til nedsatt evne til å få barn og gjøre at man lettere kan bli smittet av andre seksuelt overførbare infeksjoner. Har du hatt ubeskyttet sex, kan du ta gratis test på våre selvtestingstasjoner på campus.

Kurs fra studentrådgivinga

Bli en tryggere student

Kurset "Bli en tryggere student" starter opp for fjerde gang.