Arkiv

A Million Pineapples i stua?

Vinn en hybelkonsert

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig lørdag 2. november.

Verdensdagen

Vi markerer Verdensdagen for psykisk helse

Den neste uken er psykisk helse i fokus på Campus Harstad hvor Samskipnaden og Campustinget markerer Verdensdagen for psykisk helse blant annet med et foredrag med internettfenomenet Piateed og morgenyoga for studenter og ansatte i foajeen på UiT.

Eksamensmestringskurs

Eksamensmestringskurs

Magnus Ingebrigtsen kommer tilbake til Campus Harstad og denne gang er det eksamensmestring i fokus. Kurset holdes onsdag 16. oktober i Store auditorium på UiT Campus Harstad og er gratis for studenter ved universitetet.  

Rask og hyggelig handel

Selvbetjent kasse på Prandium

Prandium har siden semesterstart testet ut selvbetjent kasse i kafeen, og vi ser at dette er noe studentene er svært fornøyd med.
 

Piateed på Verdensdagen

Piateed til Verdensdagen for psykisk helse

Onsdag 9. oktober inviterer Campustinget og Studentsamskipnaden Campus Harstad til foredraget «TidsKlemmen» med Piateed for å markere Verdensdagen for psykisk helse.

Studentliv

Hva går pengene til?

Hvert semester betaler studenter semesteravgift til Studentsamskipnaden, og mange lurer sikkert på hva disse pengene går til. Her får du svaret!

Boligmiljørunden 2019

Rekordstort oppmøte på årets boligmiljørunde

Hver høst inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad. Målsettingen er å skape større trivsel blant beboerne, skape en dialog rundt hva som gir et godt bomiljø, samt å  gi informasjon om praktiske ting som for eksempel branninnstruks og renholdsrutiner. – I år var det et rekordstort oppmøte, tett opp mot 100%, og vi er utrolig fornøyde med alle tilbakemeldingene vi fikk fra studentene. Inntrykket er at studentene ser frem til at vi kommer på besøk, sier studentrådgiver Vibeke Høydahl.

ISÁK og The Modern Times

Samskipnadens jubileumskonsert for studenter

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times på Ludo Bar & Scene onsdag 6. november! Billetten sikrer du deg ved å følge denne lenken samskipnaden.no/billetter 

Helse

Etter festen kommer testen

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen blant unge under 25 år. Ubehandlet kan klamydia føre til nedsatt evne til å få barn og gjøre at man lettere kan bli smittet av andre seksuelt overførbare infeksjoner. Har du hatt ubeskyttet sex, kan du ta gratis test på våre selvtestingstasjoner på campus.

Kurs fra studentrådgivinga

Bli en tryggere student

Kurset "Bli en tryggere student" starter opp for fjerde gang. 

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Før du flytter inn

Skal du begynne på UiT Norges arktiske universitet - Campus Harstad til høsten? Her er noen ofte stilte spørsmål vi får om bolig og innflytting.

Tips til boligsøking i det private markedet

Boligsøkertips

Semesterstart nærmer seg og dessverre er flere studenter uten bolig. Samskipnaden tildeler boliger fortløpende, men fordi vi ikke kan huse alle studentene har vi samlet disse tipsene som kan hjelpe deg på veien mot å finne bolig i det private markedet. Vi har også samlet tips til hva du må sjekke på visning. 

Venteliste for studentbolig

Når får jeg bolig?

Har du spørsmål om søknaden og venteliste? Her finner du kanskje noen nyttige svar.

Før du flytter ut

Vi er midt i den største utflyttingsperioden fra studentboligene. Det er mye å holde styr på, både når det gjelder det praktiske og hvordan gjøre det på en miljøvennlig måte. Her er informasjon og råd som kan være til hjelp.

Har du middagskort? Da bør du lese videre.

Endring på Prandium

Fra og med august endres åpningstidene på Prandium.

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.

Pålagt vaskekurs

Samskipnadens direktør Hans Petter har støv på hjernen og derfor krever han nå at alle studenter som leier hos Samskipnaden skal gjennomføre et grunnkurs i vasking og renhold av studentbolig.

Det er lurt å være tidlig ute!

Søk bolig nå!

Øk sjansene dine for å få bolig til studiestart ved å søke allerede i dag. Her finner du svar på ting vi ofte får spørsmål om fra de som skal søke studentbolig for første gang.

Billig lunsj som metter

Suppe til folket!

Samskipnaden lanserer denne uken sunn og næringsrik suppe til fast lav studentpris, og vi ba studenter i Harstad og Narvik om teste ut sortimentet.

Flytt inn før sommeren

Vi får snart ledige studentboliger

Lyst å flytte inn i studentbolig nå? Vi har løsningen.