Arkiv

Åpningstider

Åpningstider i sommer

Åpningstider for Samskipnadens tjenester i sommer. 

Prandium

Gradvis gjenåpning av vårt mat- og drikketilbud

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Prandium med et redusert tilbud til studenter på campus

Utlån

Vi gjenåpner utstyrutlån

Det har vært flere forespørsler fra studentene ang utlån av turutstyr. Det er enda snørikt på flere turområder i og rundt Harstad, og Samskipnaden åpner derfor for utstyrsutlån og har laget nye retningslinjer for å sikre godt smittevern.

Åpningstider

Åpningstider i påsken

Vi håper alle får en god påske. Her er oversikten over våre tjenester med begrensede åpningstider i påskeferien.

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.

Studentrådgivinga

Tips & råd: Hvordan leve i en koronatilpasset studenttilværelse

Her følger noen gode råd fra studentrådgivinga for hvordan du på best mulig vis kan leve i en Korona-tilpasset studenttilværelse.

Våre anbefalinger

Informasjon vedrørende koronaviruset / Information regarding the Coronavirus

ppdatert 11. mars

Samskipnaden følger utviklingen av situasjonen når det gjelder utbredelse og håndtering av koronaviruset COVID-19. Her er informasjon om hvordan man kan forebygge smitte og hva man bør gjøre hvis man mistenker at man er syk med det nye viruset.

Ledig stilling

Samskipnaden søker prosjektmedarbeider

Samskipnaden utlyser nå stilling som prosjektmedarbeider studentliv. Har du lyst til å være med på å planlegge, utvikle og være pådriver for et godt arktisk studentliv i Harstad, er kanskje dette noe for deg? 

Våre anbefalinger

Informasjon vedrørende koronaviruset / Information regarding the Coronavirus

Oppdatert 11. mars

Samskipnaden følger utviklingen av situasjonen når det gjelder utbredelse og håndtering av koronaviruset COVID-19. Her er informasjon om hvordan man kan forebygge smitte og hva man bør gjøre hvis man mistenker at man er syk med det nye viruset.

Bolig

Ledige studentboliger

Akkurat nå har vi flere tilgjengelige boliger hvor du som student ved UiT kan flytte inn raskt. Om du er alene, med partner, eller en hel familie, så har vi en bolig som passer til deg.

Studentliv workshop

Workshop for et godt #arktiskstudentliv

Samskipnaden Studentliv inviterer studenter ved UiT Harstad til workshop 2. mars.

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Vintersport

Vintersportaktiviteter i Harstad

Harstad byr på mange vintersportaktiviteter, både for deg som er erfaren eller deg som bare vil ut i snøen å leke. I denne oversikten har vi samlet noen vinterlige aktiviteter nært Harstad sentrum.

Nye åpningstider

Prandium utvider åpningstidene

Etter ønske fra studenter og ansatte ved UiT Harstad, utvider Samskipnaden åpningstidene i Prandium fra og med onsdag 15. januar.

Boligmiljørunde

Nytt år, ny boligmiljørunde

Samskipnadens Boligmiljørunde har vært et populært tiltak blant beboerne i våre studenthybler. Hvert semester inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad. 

Åpningstider

Åpningstider i julen

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi i Samskipnaden tar litt fri vi også. Her kan du se våre åpningstider i julen. 

Mørketidskafé

Få energi på vår mørketidskafé

Føler du deg trøtt om morgenen? Søvnig eller uopplagt om dagen? Er det vanskelig å få sove når du legger deg om kvelden? Ta turen innom Samskipnadens mørketidskafé i Panorama, og test ut dagslyslampene våre.

Tøffere student

Bli en tøffere student

Bli bedre kjent med deg selv sammen med andre. Kurset tøffere student skal ta deg ut av komfortsonen og hjelpe deg til å takle både studenttilværelsen og resten av livet.

God eksamenstid

Samskipnaden gir deg eksamensboost

Studentrådgiver og velferdskoordinatorene i Samskipnaden Campus Harstad vil gjerne gi deg en fin eksamenstid. Derfor har vi satt sammen et program med eksamensboost, avspenningsøvelser og julekos. Flere overraskelser vil det også bli utover i desember. 

Førjulstid

Julestemning i Harstad

Det blir gradvis mørkere ute og eksamensnervene presser på, men heldigvis er det også lyspunkter i sikte. Juleforberedelsene er godt i gang og her er mye å glede seg til. Vi har samlet et knippe førjulsaktiviteter i Harstad som byr på lun og god førjulsstemning. Her er julemarkeder, julelystenning  og et rikt utvalg av julekonserter.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.