Arkiv

The Student Counselling Centre

Tips & advice: How to live a Corona adapted student life

From The Student Counselling Centre:

Tips and advice on how to live a Corona adapted student life

Våre anbefalinger

Informasjon vedrørende koronaviruset / Information regarding the Coronavirus

Oppdatert 11. mars

Samskipnaden følger utviklingen av situasjonen når det gjelder utbredelse og håndtering av koronaviruset COVID-19. Her er informasjon om hvordan man kan forebygge smitte og hva man bør gjøre hvis man mistenker at man er syk med det nye viruset.

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Studentmatprisen 2018

Samskipnaden vant nasjonal studentmatpris

Christer Heimly Jensen på Kaffebaren C8h10n4o2 i Tromsø har jobbet hardt for å innføre vår aller første plastfrie serveringssted, og onsdag kveld ble han og kollegaene belønnet med årets Studentmatpris.

Studentbolig

Nye boligsider

Vi lanserer ny nettløsning og app for studentboligene.

Webpage in English

An English version of our webpage is in the making.

Søknad om livssynsåpne midler

UiT Norges arktiske universitet har satt av kr 150 000 til livssynsåpne midler som skal fordeles årlig, forutsatt budsjettildeling. Samskipnaden og UiT samarbeider om utlysning av midlene og vurdering av søknader.

Miljø

Du er med på å spare tonnevis av C0²!

I løpet av 2016 kommer Norges arktiske studentsamskipnad til å spare miljøet for over 8000 tonn C0². Det er like mye som totalforbruket til over 750 gjennomsnittsnordmenn.