Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Tur til Folkeparken med Grethe (Harstad)

Bli med Samskipnaden på tur!

27. February 2021 - 00:21

Harstad

Tur til Folkeparken med Grethe

Meld deg på her.

Det er 2,2 km og 100 høydemeter fra Samskipnaden til Folkeparken som ligger rett bak sykehuset i Harstad. Videre inn til Utsikten Gapahuk er det 1 km. I alt går vi 6,4 km tur/retur denne dagen. Turen vår starter fra parken utenfor Samskipnadens lokaler i Havnegata 9 i Harstad.

Vi går med moderat stigning langs vei og fortau oppover mot sykehuset og videre oppover mot Folkeparken. Der følger vi turstien innover mot Grunnvannet. Her tar vi opp til høyre til den fine gapahuken Utsikten. Vi koser oss med medbrakt mat og drikke mens vi nyter utsikten og det gode selskapet.

Du må kle deg etter vær og føre. Hvis torsdagen viser seg å være en dag med glatt føre så kan det være lurt å bruke piggsko eller brodder. Samskipnaden har brodder til utlån om du ikke har dette selv. Sitteunderlag til matpausen på toppen er også kjekt å ha med. Det har vi også til utlån.

Påmelding kreves.
Begrenset antall plasser. Tilbudet er gratis og er kun for studenter.
Campus:
Harstad
Oppmøte sted: 
Parken utenfor Samskipnadens kontor, Havnegata 9
Oppmøte tid:
 kl. 11:30
Varighet:
ca 2,5 timer
Dato:
Torsdag 18. februar
Arrangementet ledes av:
campussjef Grethe Stave.

Samskipnaden har risikovurdert arrangementet i tråd med gjeldende smittevernsanbefalinger. Vi har redusert antall deltagere, sørger for god avstand og arrangerer utendørs hvor risikoen for smitte er lavere.

Hjelp oss holde smitten nede ved å bli hjemme om du er syk/har symptomer, overholde avstand på arrangementet og ha god håndhygiene.