SøkMin side
Boligområder

Ørneveien

Ørneveien studentboliger ligger ca. 4 kilometer fra Universitetet og sentrum av Alta.

Orneveien bolig Alta leilighet ute drone 2
Orneveien bolig Alta leilighet ute drone
Orneveien bolig Alta leilighet ute fasade

Søk på boliger i dette området

Beliggenhet

Boligene ligger i et populært og sentralt boligområde i Gakori, ca. 2 km fra handelsstedet Bossekop. Det er nærhet til friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Byløypa går sentralt gjennom Alta med 21 km oppkjørte lysløyper.

Det er kort vei til fotballbane, skøytebane, lysløype, idrettshall og treningssenter. Du finner dagligvarehandel 1 kilometer unna. Det tar 15 minutter å sykle til universitetet og ca. 50 minutter å gå. Til nærmeste busstopp er det 600 m.

Boligbeskrivelse

Ørneveien studentboliger består av 16 3-roms leiligheter fordelt på to bygg i to etasjer. Leilighetene er på 60 kvadratmeter og består av stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, gang og boder. Tilkobling til vaskemaskin finnes på badet. Leiligheten har ikke hvitevarer, men opplegg for vaskemaskin på badet, og er ellers umøblert. Studenter med barn prioriteres.

Hver leilighet har egen parkeringsplass for én bil, med motorvarmer. Det er mulighet for å søke om tillatelse til å ha kjæledyr i leilighetene, såfremt disse ikke er til sjenanse for andre beboere.

Orneveien bolig Alta leilighet ute barn

Adresse

Ørneveien, 9512 Alta, Norge
 9512 Alta Ørneveien, undefined undefined

Oppdatert 05.04.2024

Til toppen