Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Verv en venn!

Samskipnaden kjører i gang med en vervekampanje på studentboligene! Verv en ny beboer i løpet av desember og du og den du verver får begge 1000 kr i reduksjon i husleie.  

Oppdatert: 06.01.2021

Verv en venn i desember

Hvem kan verve?

Alle som har et leieforhold/bor i en av samskipnadens studentboliger kan verve. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å verve om du kun har en kontrakt for korttidsleie.

Hvem kan jeg verve?
Du kan verve studenter ved UiT som ikke har et leieforhold med Samskipnaden fra før. Dette er en gylden mulighet til å verve en venn til akkurat ditt bofelleskap. Du kan verve en student til hvilken som helst av våre studentboliger. Det vil si at om du selv bor i Harstad, kan du verve til Hammerfest. Den som blir vervet må starte sin leiekontrakt med oss innen 1. april 2021.  Vi gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å verve noen til korttidsleie.

Hvor mange kan jeg verve?
Det er ikke en øvre grense for hvor mange vervepremier du kan få, så her er det bare å kjøre på!

Tre nye beboere = 3000 kr i reduksjon i husleie.  

Hvordan får jeg vervepremien?
Vervepremien trekkes fra månedsleia når den du har vervet har startet sitt leieforhold hos oss.

Hvordan verver jeg?
Alt du må gjøre er dette:

  • Finn en venn som vil flytte inn i ditt bofellesskap eller i en annen bolig. Den du verver må legge inn søknad på studentbolig.samskipanden.no senest 31.12.20. Her gjelder først-til-mølla-prinsippet: Jo raskere man søker, jo større er sjansen for at akkurat den du vervet får et tilbud om studentbolig.
  • Send oss en epost med navnet til den du har vervet til: bolig@samskipnaden.no
  • Den du har vervet oppgir ditt navn i boligsøknaden, og skriver samtidig eventuelle ønsker om hvilket bofelleskap de ønsker å bo i. Dette gjøres i trinn 3 i søknaden, i kommentarfeltet. 

Vervekampanjen varer frem til 31.12.2020, eller til vi ikke har flere ledige boliger.

Ledige boliger i dag!

Ledige boliger i Narvik, Alta, Harstad, Tromsø og Hammerfest. Søk i dag!

TromsøAltaHarstadNarvikHammerfest