Today's menu
HousingportalApply for housing! (BETA)
My page

Spektakulær VR-løsning snart klar for studentene!

Norges arktiske studentsamskipnad lanserer en ny og revolusjonerende virtuell løsning for sine tjenester og blir til Norges arktiske og virtuelle studentsamskipnad (NAVS).

Student life


Tromsø,Alta,Harstad,Narvik,Hammerfest,Svalbard

NAVS til nettside

NAVS’ nye VR-løsning blir laget i Unreal Engine 5 (UE5), og vil bli lansert i en ny del på MinSide. Den vil være tilgjengelig for alle Samskipnadens MinSide-medlemmer ved bruk av HTC eller Oculus headset og være gratis for alle medlemmer av MinSide.

UE5 gjør det mulig for Samskipnaden å gi studenter en virkelighetsnær opplevelse av hva som er et godt arktisk studentliv. Utviklingsteamets muligheter til å ta i bruk 3D-skanning og fotogeometri i utvikling av modeller, gjør VR-opplevelsen nesten urealistisk bra. Dette betyr at studenter snart kan delta på Samskipnadens mange tjenester, som trening, kurs og arrangementer, via VR-briller fra hvilket som helst sted i verden. Artige minispill gir studentene for eksempel muligheten til å gå på ski, være kokk eller danse på Driv. Gjennom en ny plattform vil dette være mulig.

Med UE5 har vi endelig fått muligheten til å realisere drømmen om en virtuell Samskipnad. Vi har utviklet en løsning for fremtiden som vil løfte det arktiske studentlivet til nye høyder. Vi gleder oss veldig til studentene kan ta det i bruk!

Løsningen er for tiden i betatesting, og vi håper å kunne lansere NAVS høsten 2022.

Eksamensangst student eksamen angst nervøs

Exams,

Student health


Alle studiesteder

Eksamensangst – hva er det og hvordan ta kontroll

David Jensen jensenmedia web 02181

Student life


Tromsø, + 3

Foreningsfondet

Aktuelt fra Samskipnaden

David Jensen jensenmedia web 02181

Student life


Tromsø,Alta,Narvik, + 1

Foreningsfondet