Arkiv

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Åpningstider

Åpningstider i julen

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi tar litt fri vi også. Her kan du se Samskipadnens åpningstider i julen. 

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Miljøvennlig strøm i alle studentboligene

Bor du i våre studentboliger, har du grønn energi i stikkontakten. 

Studentundersøkelsen

Har du svart på studentundersøkelsen?

Er det noe du ikke er helt fornøyd med i studentboligen din? Kunne mattilbudet på campus vært bedre? Er det noe vi er kjempegode på og du mener vi bør fortsette med? Da er det viktig at du svarer på årets studentundersøkelse.

Samskipnaden støtter TV-aksjonen

Årets NRK TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Norges arktiske studentsamskipnad støtter aksjonen med 1 krone per student tilknyttet UiT. Styreleder i Samskipnaden Vetle Langedahl gleder seg til søndag og oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg som bøssebærer.

Nytt navn

Samskipnaden får samisk navn

Norges arktiske studentsamskipnad får samisk navn på Samenes nasjonaldag. Velkommen til Norgga árktalaš studeanttaidovttastus

Vetle Langedahl

Ny styreleder i Samskipnaden

Vetle Langedahl er ny styreleder i Samskipnaden. Han tar over for Johannes Utvåg. Nye studenter i Samskipnadens styre er nestleder Sebastian Henriksen og Viljar Hanssen. Marte S. Bye går inn som ny studentvara.

Studentmatprisen 2018

Samskipnaden vant nasjonal studentmatpris

Christer Heimly Jensen på Kaffebaren C8h10n4o2 i Tromsø har jobbet hardt for å innføre vår aller første plastfrie serveringssted, og onsdag kveld ble han og kollegaene belønnet med årets Studentmatpris.

Informasjon om post til studentbolig

Studentundersøkelse

Helt ærlig

Studentundersøkelsen Helt Ærlig skal kartlegge studentenes helse- og trivsel i hele landet. Svarene vil bidra til viktig helseforsikring og bedre studenttilbud.

Svar her:   https://nettskjema.uio.no/answer/shot2018.html

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

Si din mening og vinn 4000 kr

Vi ønsker din mening om vårt tilbud på campus, og sender i disse dager ut en spørreundersøkelse til et representativt utvalg studenter ved UiT. Ikke fått mailen? Du kan også delta via link i saken.

Studentbolig

Nye boligsider

Vi lanserer ny nettløsning og app for studentboligene.

Samskipnaden støtter skoleprosjekt i Myanmar

Alle studenter som bor hos Samskipnaden hjelper fattige barn i Myanmar med skolegang og en tryggere hverdag.

Webpage in English

An English version of our webpage is in the making.

Redusert kapasitet på Samskipnadens tjenester fredag 4.november

I forbindelse med fagdag for alle ansatte i Samskipnaden vil vårt tilbud være noe redusert i perioden 3. - 4.november.

Søknad om livssynsåpne midler

UiT Norges arktiske universitet har satt av kr 150 000 til livssynsåpne midler som skal fordeles årlig, forutsatt budsjettildeling. Samskipnaden og UiT samarbeider om utlysning av midlene og vurdering av søknader.

Miljø

Du er med på å spare tonnevis av C0²!

I løpet av 2016 kommer Norges arktiske studentsamskipnad til å spare miljøet for over 8000 tonn C0². Det er like mye som totalforbruket til over 750 gjennomsnittsnordmenn.