Velkommen som jobbsøker til Samskipnaden! Norges arktiske studentsamskipnad benytter webverktøyet WebCruiter til våre ledige stillinger.

 

Kort om søkeprosessen

Vil du søke på en ledig stilling hos oss, må du registrere CV og sende søknaden elektronisk. Dette gjør du ved å opprette en egen brukeridentitet og et passord i Webcruiter.

 

E-postkommunikasjon

E-postadresse benyttes som brukeridentitet. Dersom du ikke allerede har egen e-postadresse, kan dette opprettes gratis via en rekke leverandører. Du bør også legge e-postadresse inn i CV-en, som en kontaktopplysning. Når du har søkt på en stilling, vil du få et svar på e-post der vi bekrefter at stillingen er mottatt. Underveis i behandlingen av våre søkere vil det også være e-postkommunikasjon.

 

CV i basen vår

Du behøver ikke registrere ny CV for hver gang du søker en jobb hos oss. Du bruker den CV-en du har lagt inn og skriver en kortfattet søknadstekst i tillegg. Du kan selv slette din CV når du ikke lenger ønsker å ha den liggende i CV-basen vår. Har du søkt jobb andre steder og brukt WebCruiter, kan du gjenbruke identiteten din.