SearchMy page
Unions
Arktisk kor

Tromsø

Norges arktiske studentkor

Koret er for deg som ønsker å synge god kormusikk av høy kvalitet!

Musikk

Kontaktinformasjon:

Norges Arktiske Studentkor ble startet i 2020 av musikkinteresserte studenter.
Koret er for deg som ønsker å synge god kormusikk av høy kvalitet! Koret er åpent for studenter av alle kjønn, i tillegg til personer opp til 32 år som ikke er studenter.

Vi ønsker veldig å møte deg som har sunget i kor før eller har annen erfaring med musikk, men du er også velkommen om du bare har veldig lyst til å prøve å synge i kor. I starten av hvert semester arrangerer vi åpne øvelser, der man får muligheten til å bli kjent med de andre sangerne og prøve ut hvordan det er å være med i kor. De åpne øvelsene legges ut som arrangementer på Facebook, hvor du vil finne informasjon om tid og sted.

Det vil avholdes prøvesang før man tas opp som fast medlem i koret, dette er fordi vi vil bli kjent med deg som sanger og person og er ingenting å være nervøs for.

Vi ønsker å jobbe frem mot tydelige mål og konserter. Planen er å ha to konserter av varierende størrelese per semester
Koret dirigeres av Kjellaug Kornstad. Hun har master i utøvende klassisk saksofon fra Musikkonservatoriet i Tromsø, og har også studert korledelse. Hun har flere års erfaring som dirigent for studentkor, i tillegg til å ha dirigert kor i mange andre aldersgrupper.

More from unions

See all