Konsert: dePresno @ Ludo

Dato:

dePresno blir omtalt som en av de mest spennende nykommerne fra Bergen etter at han ut fra intet slapp sin første singel "Forever" i mai 2015. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede singler som "Hide And Seek" og "See You Soon", og i juni er han endelig klar med ny musikk i form av singelen "Breathing".

Debut EPen "Forever" ble sluppet i oktober 2016 med singelen "Hide And Seek" som var en av de mest spilte låtene på P3 høsten 2016. Låten har generert over 1.7 millioner avspillinger på Spotify og har blitt fremført bl.a. på Lindmo, TV-Aksjonen og live hos P3 Christine.

I 2016/2017 har dePresno holdt flere minneverdige konserter på bl.a. by:Larm, Eurosonic, The Great Escape samt vært på Europaturné med AURORA og Bear’s Den. Gjennom P3 Urørt tok singelen "Strangers in Disguise" dePresno helt til finalen i mars 2016, men året ble toppet på P3 Gull da dePresno overrasket Astrid S live på direkten under hennes akustiske fremførelse av sin Hurt So Good. Det siste halveåret har dePresno spilt flere utsolgte konserter i Bergen, samt spilt for et utsolgt Klubben på Samfundet i Trondheim – en konsert som var utsolgt hele 6 uker før konsertdato!

Gjennom sommeren slipper dePresno flere nye singler, men først ut er altså "Breathing".

Lørdag 14. oktober kommer stjerneskuddet og fløyelsstemmen til Ludo - få det med deg!

Dørene åpner 22.00 CC: 150,-/250,- Aldersgrense 20 år (18 for studenter ved UiT)

Forhåndssalg av billetter