Konsert: Pasha @ Ludo

Dato:

Mediegiganten NME avsluttet fjoråret med en liste over artister de mener kommer til å eksplodere i 2017, og her dukker det opp et ganske ukjent navn i internasjonal sammenheng; den 90-talls inspirerte rapperen Pasha.

Hvordan en iransk-norsk rapper fra Rykkinn blir plukket opp i et av verdens mest respekterte musikkmagasin kan være et mysterium for mange, men dersom du er en av de som har rukket å få med deg en av energibombens eksplosive konserter kommer neppe NME sin spådom som noen overraskelse. Med singler som Around the Area, Colorblind og Tie-Dye fikk den norske undergrunnen for alvor opp øynene for Rykkinnprinsen. Jevnlig omtaler i Transworld, 730.no og Kingsize, samt støtte fra internasjonale Youtube- giganter som Rap City og The Ride Channel har skapt en naturlig assosiasjon til skateboard og snowboardkultur, der han andre år på rad akkurat avsluttet X-GAMES.

2017 er året til Pasha, og han er allerede godt i gang. Under årets by:larm festival serverte Pasha tre strålende konserter – og anmelderne kunne nesten ikke vært mer enige i deres unisone hyllest av den største snakkisen i hip-hop-Norge:

Hissig: «Dette var for min del by:Larm 2017 soleklare høydepunkt.» 95/100 730.no: «Nesten en 6’r» 5/6 Rubato: «Vi fikk en konsertopplevelse som slo oss over ende (bokstavelig talt)» 6/6 Musikknyheter: «Han har noe helt eget over seg og er ikke bare lovende fordi han gjør ting annerledes, men fordi han gjør dem så bra.» 9/10

Dørene åpner: 22.00 Konsertstart: 23.30 CC: 150,-/250,-

Aldersgrense 20 år (18 for studenter ved UiT)

Forhåndssalg av billetter her