Konsert: Ska Patrol @ Ludo

Dato:

«Livet er en fest, og alle er invitert». Slagordet har fulgt Ska Patrol i 10 år. Bandet som har base i Nordland og Tromsø fokuserer på å spre lykke og glede gjennom musikken. De musikalske røttene til Ska Patrol kommer fra Jamaica, og ispedd nordnorsk fandenivoldskhet og humor kaller de musikken for arktisk ska. Inspirasjonen til låtene kommer i all hovedsak fra nordnorsk kystkultur og natur: fisken, sjarken, midnattssola, nordlyset og ikke minst den polare vinteren. Av musikkjournalister har bandet blitt beskrevet som en musikalsk lykkepille. I vår var bandet i studio og spilte inn flere nye låter med nordnorsk tekst. I høst slipper de en ny singel og video fra det som kommer til å bli deres nye plate.

Bandet har gjort suksess på flere konsertscener og festivaler, blant annet: Træna festivalen, by;Larm, RidduRiddu, Kongsberg Jazzfestival, Varangerfestivalen og Buktafestivalen.

Det er det 3 år siden sist, men endelig kommer de tilbake til Ludo for å lage varm og god fest, slik som bare de kan! Hold av 20. oktober!

Dørene åpner 22.00 Konsertstart 23.00 CC: 150,-/250,- Aldersgrense 20 år (18 for studenter ved UiT)

Forhåndssalg av billetter