Trenger du tak over hodet mens du leter etter studentbolig?

Vi tilbyr tak over hodet for studenter som ikke har klart å skaffe seg bolig til semesterstart.

Overnattingstilbudet gjelder kun registrerte boligsøkere hos Samskipnaden.

Tilbudet om midlertidig overnatting gjelder perioden 15. august til 12. september.

- Det er 12 rom med bad, fellesrom og kjøkken. Hvis det blir flere enn 12 studenter som har behov får å benytte seg av tilbudet, blir det opprettet flermannsrom.

- Vaskemaskin vil være tilgjengelig på universitetet. Vaskekort kjøpes hos Samskipnaden.

Det forutsettes at beboerne selv også arbeider aktivt for å finne bolig. Studenter som får tilbud om bolig må flytte ut fra den midlertidige overnattingen.

Har du behov for midlertidig overnatting? Ta kontakt med Samskipnaden på e-post harstad.bolig@samskipnaden.no for å reservere plass og for utlevering av nøkler. 

 

Åpningstider

Kontorets ordinære åpningstid er mandag – torsdag kl. 09.00-15.00, fredag kl. 09.00-14.00. Kontoret finner du i Havnegata 9, det gule bygget like ved siden av universitetet. Her henter du ut nøkkel før innflytting.

 

Hvor er overnattingen?

Tak over hodet får du i gamle Sama sykehjem. Der har vi fått en avtale med Harstad kommune som lar oss benytte en hel etasje.  

Pris

Det regnes en pris på kr 125.- pr. døgn inntil nøkkel leveres tilbake for å benytte seg av den tak over hodet-løsningen. Vi håper å kunne tilby en nøkkel til hver person, men det kan være at personer som deler rom må dele en nøkkel. Det kommer et nøkkeldepositum på kr 400.-, som refunderes når nøkkel leveres tilbake ved utflytting.

Sengetøy o.l.

Det vil bli lagt ut madrasser til beboerne, men eget sengetøy/sovepose må medbringes. Det er ikke mulighet for tilberedelse av varm mat bortsett fra i mikrobølgeovn. Kjøleskap og vannkoker vil være tilgjengelig for beboerne.

Generelt

Ved å komme til Harstad har du muligheten til å gå på visninger og treffe potensielle utleiere. Mange møter andre i samme situasjon og bestemmer seg for å bo sammen. Vi har derfor følgende anbefaling, selv om du ikke har fått et sted å bo: Kom uansett – det ordner seg!

 

Har du ennå ikke søkt studentbolig? Du søker studentbolig hos Samskipnaden på studentbolig.samskipnaden.no.

I tillegg kan du følge med på finn.no, hybel.no, zett.no, studentheim.no, samt uit.no/tavla og Facebook

 

Siste nytt

Vi starter med kveldsåpnet på Panorama

Nytt år, nye tilbud

Vi etterkommer studentenes ønsker, og tester ut et nytt tilbud på Panorama.

Fra og med 16. januar og ut april vil vi ha et prøveprosjekt hvor vi holder kveldsåpent på Panorama tirsdager og torsdager.

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

Jul

Åpningstider i forbindelse med jula