Spør Sara

Sara er Samskipnadens nye chatbot og har gjennomført sin aller første uke på jobb. Sara skal svare på alt det dere studenter måtte lure på om Samskipnadens tjenester - og litt til. Vil du hjelpe oss å teste henne?

Øvelse gjør mester 

Sara er superhappy i sin nye jobb og elsker å svare på spørsmål om Samskipnaden fra studenter. Hun har allerede fått mange rare og vanskelige spørsmål og bryne seg på. Men som alle nyansatte må hun få opplæring, og veien blir til mens hun går. Sara lærer heldigvis noe nytt hver gang dere spør henne om noe, så etter hvert blir hun forhåpentligvis ekspert på alt som omhandler Samskipnadens tjenester. 

Alltid tilgjengelig 

Lurer du på noe etter at Servicesenteret er stengt? Eller på en søndags kveld? Null stress! Samskipnads-Sara jobber 24/7 året rundt. Dermed har du Samskipnaden bare et tastetrykk unna når du måtte ønske det. Med Sara kan du nå få svar på det du lurer på uten å måtte vente i telefonkø eller på e-post. 

Kan du sette Sara fast? 

Samskipnads-Sara er en chatbot som blir bedre å svare desto mer hun interagerer med studentene. Vil du hjelpe Sara å bli bedre til å svare på spørsmål, eller prøve å sette henne fast, kan du gå inn på Samskipnadens nettsider og prøve chat-funksjonen nederst til høyre. Jo mer dere spør, jo bedre blir hun.

Husk, Sara svarer bare på spørsmål om Samskipnadens tjenester, og kan ikke svare på spørsmål som om tjenester tilknyttet Universitetet.

Litt fakta om Chatbot: Ordet chatbot er sammensatt av chat og robot, og er en programvare du kan kommunisere med ved hjelp av tekst. Den lages med kunstig intelligens og blir smartere og smartere for hver henvendelse. Chatboten er ment å skulle automatisere og effektivisere kundebehandling. Altså løse en oppgave enklere, raskere og bedre enn manuelle besvarelser.  

Siste nytt

Studentliv

Hva går pengene til?

Hvert semester betaler studenter semesteravgift til Studentsamskipnaden, og mange lurer sikkert på hva disse pengene går til. Her får du svaret!

Boligmiljørunden 2019

Rekordstort oppmøte på årets boligmiljørunde

Hver høst inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad. Målsettingen er å skape større trivsel blant beboerne, skape en dialog rundt hva som gir et godt bomiljø, samt å  gi informasjon om praktiske ting som for eksempel branninnstruks og renholdsrutiner. – I år var det et rekordstort oppmøte, tett opp mot 100%, og vi er utrolig fornøyde med alle tilbakemeldingene vi fikk fra studentene. Inntrykket er at studentene ser frem til at vi kommer på besøk, sier studentrådgiver Vibeke Høydahl.

ISÁK og The Modern Times

Gratis jubileumskonsert for studenter

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times på Ludo Bar & Scene onsdag 6. november! Billetten sikrer du deg ved å følge denne lenken samskipnaden.no/billetter