Bli en tryggere student

Kurset "Bli en tryggere student" starter opp for fjerde gang. 

For tre år siden startet vi opp kurset "Bli en tryggere student" som et nytt tilbud til studentene i Harstad. 

Tilbudet har blitt godt mottatt, og tilbys derfor for fjerde gang denne høsten. 

 

Overgangen til studenttilværelsen kan være utfordrende. Du kommer til et nytt studiested, møter nye medstudenter og trer inn i en ny rolle. Mye nytt på en gang kan skape usikkerhet. Også erfarne studenter kan føle usikkerhet i det daglige. Dette er et tilbud for alle studenter ved UiT i Harstad og tar for seg tema som selvtillit, anspenthet, avspenning, ta ordet, trygghet og egen trivsel.

Kurset holdes av studentrådgiver Vibeke Høydahl og psykomotorisk fysioterapeut Tina Skot-Hansen. 

 

Oppstart: 2. oktober

Varighet: 9 uker

Når: Onsdager kl. 16.00-17.30

Hvor: Klasserom 6, UiT i Harstad.

 

Ta kontakt med vår studentrådgiver, Vibeke Høydahl, hvis du har spørsmål eller ønsker å melde deg på.

Epost: vibeke.hoydahl@samskipnaden.no, telefon 911 27 359

Siste nytt

Studentliv

Hva går pengene til?

Hvert semester betaler studenter semesteravgift til Studentsamskipnaden, og mange lurer sikkert på hva disse pengene går til. Her får du svaret!

Boligmiljørunden 2019

Rekordstort oppmøte på årets boligmiljørunde

Hver høst inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad. Målsettingen er å skape større trivsel blant beboerne, skape en dialog rundt hva som gir et godt bomiljø, samt å  gi informasjon om praktiske ting som for eksempel branninnstruks og renholdsrutiner. – I år var det et rekordstort oppmøte, tett opp mot 100%, og vi er utrolig fornøyde med alle tilbakemeldingene vi fikk fra studentene. Inntrykket er at studentene ser frem til at vi kommer på besøk, sier studentrådgiver Vibeke Høydahl.

ISÁK og The Modern Times

Gratis jubileumskonsert for studenter

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times på Ludo Bar & Scene onsdag 6. november! Billetten sikrer du deg ved å følge denne lenken samskipnaden.no/billetter