Bli en tryggere student

Kurset "Bli en tryggere student" starter opp for fjerde gang. 

For tre år siden startet vi opp kurset "Bli en tryggere student" som et nytt tilbud til studentene i Harstad. 

Tilbudet har blitt godt mottatt, og tilbys derfor for fjerde gang denne høsten. 

 

Overgangen til studenttilværelsen kan være utfordrende. Du kommer til et nytt studiested, møter nye medstudenter og trer inn i en ny rolle. Mye nytt på en gang kan skape usikkerhet. Også erfarne studenter kan føle usikkerhet i det daglige. Dette er et tilbud for alle studenter ved UiT i Harstad og tar for seg tema som selvtillit, anspenthet, avspenning, ta ordet, trygghet og egen trivsel.

Kurset holdes av studentrådgiver Vibeke Høydahl og psykomotorisk fysioterapeut Tina Skot-Hansen. 

 

Oppstart: 2. oktober

Varighet: 9 uker

Når: Onsdager kl. 16.00-17.30

Hvor: Klasserom 6, UiT i Harstad.

 

Ta kontakt med vår studentrådgiver, Vibeke Høydahl, hvis du har spørsmål eller ønsker å melde deg på.

Epost: vibeke.hoydahl@samskipnaden.no, telefon 911 27 359

Siste nytt

God eksamenstid

Samskipnaden gir deg eksamensboost

Studentrådgiver og velferdskoordinatorene i Samskipnaden Campus Harstad vil gjerne gi deg en fin eksamenstid. Derfor har vi satt sammen et program med eksamensboost, avspenningsøvelser og julekos. Flere overraskelser vil det også bli utover i desember. 

Førjulstid

Julestemning i Harstad

Det blir gradvis mørkere ute og eksamensnervene presser på, men heldigvis er det også lyspunkter i sikte. Juleforberedelsene er godt i gang og her er mye å glede seg til. Vi har samlet et knippe førjulsaktiviteter i Harstad som byr på lun og god førjulsstemning. Her er julemarkeder, julelystenning  og et rikt utvalg av julekonserter.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.