Eksamensmestringskurs

Magnus Ingebrigtsen kommer tilbake til Campus Harstad og denne gang er det eksamensmestring i fokus. Kurset holdes onsdag 16. oktober i Store auditorium på UiT Campus Harstad og er gratis for studenter ved universitetet.  

Stressa for eksamen? Da er du absolutt ikke alene. Litt nervøsitet og spenning er selvsagt bare bra, men så mye som 44% av alle studenter rapporterer at de har svært mye, eller en del eksamensangst (SHoT 2018) - og dessverre fører dette også til dårligere prestasjon på eksamen for mange.

Så det er jo kjipt... men er det noe å gjøre med det da? Ja, selvsagt er det det! Både gode forberedelser og flere forskjellige mentale teknikker har god effekt på å redusere det overveldende stresset. Har du lyst til å stille litt mer forberedt for å mestre eksamen? Da er det bare å bli med på dette kurset.

Her vil du lære hva som er lurt å gjøre, og hva som ikke er så lurt å gjøre, fram til eksamen. Du kommer til å lære litt om hva som faktisk skjer i hjernen vår når vi blir så stressa, og hvordan vi kan øve for å klare å beholde roen i krevende situasjoner. Teknikkene er ikke bare nyttige mot eksamensstress, men alle typer stress i hverdagen.

Gratis kurs for studenter ved UiT Campus Harstad
Påmelding til samskipnaden.no/billetter
Kurset holdes i Store auditorium

Kurset holdes av Magnus Ingebrigtsen som tidligere har holdt kurs i studieteknikk for studentene under Oppstarten i høst. Magnus har en master i psykologi fra Universitetet i Tromsø, underviser i anvendt psykologi og meta-læring, og formidler på en lettfattelig måte med et solid vitenskapelig fundament.

Siste nytt

A Million Pineapples i stua?

Vinn en hybelkonsert

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig lørdag 2. november.

Verdensdagen

Vi markerer Verdensdagen for psykisk helse

Den neste uken er psykisk helse i fokus på Campus Harstad hvor Samskipnaden og Campustinget markerer Verdensdagen for psykisk helse blant annet med et foredrag med internettfenomenet Piateed og morgenyoga for studenter og ansatte i foajeen på UiT.

Rask og hyggelig handel

Selvbetjent kasse på Prandium

Prandium har siden semesterstart testet ut selvbetjent kasse i kafeen, og vi ser at dette er noe studentene er svært fornøyd med.