Eksamensmestringskurs

Magnus Ingebrigtsen kommer tilbake til Campus Harstad og denne gang er det eksamensmestring i fokus. Kurset holdes onsdag 16. oktober i Store auditorium på UiT Campus Harstad og er gratis for studenter ved universitetet.  

Stressa for eksamen? Da er du absolutt ikke alene. Litt nervøsitet og spenning er selvsagt bare bra, men så mye som 44% av alle studenter rapporterer at de har svært mye, eller en del eksamensangst (SHoT 2018) - og dessverre fører dette også til dårligere prestasjon på eksamen for mange.

Så det er jo kjipt... men er det noe å gjøre med det da? Ja, selvsagt er det det! Både gode forberedelser og flere forskjellige mentale teknikker har god effekt på å redusere det overveldende stresset. Har du lyst til å stille litt mer forberedt for å mestre eksamen? Da er det bare å bli med på dette kurset.

Her vil du lære hva som er lurt å gjøre, og hva som ikke er så lurt å gjøre, fram til eksamen. Du kommer til å lære litt om hva som faktisk skjer i hjernen vår når vi blir så stressa, og hvordan vi kan øve for å klare å beholde roen i krevende situasjoner. Teknikkene er ikke bare nyttige mot eksamensstress, men alle typer stress i hverdagen.

Gratis kurs for studenter ved UiT Campus Harstad
Påmelding til samskipnaden.no/billetter
Kurset holdes i Store auditorium

Kurset holdes av Magnus Ingebrigtsen som tidligere har holdt kurs i studieteknikk for studentene under Oppstarten i høst. Magnus har en master i psykologi fra Universitetet i Tromsø, underviser i anvendt psykologi og meta-læring, og formidler på en lettfattelig måte med et solid vitenskapelig fundament.

Siste nytt

Prandium

Gradvis gjenåpning av vårt mat- og drikketilbud

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Prandium med et redusert tilbud til studenter på campus

Utlån

Vi gjenåpner utstyrutlån

Det har vært flere forespørsler fra studentene ang utlån av turutstyr. Det er enda snørikt på flere turområder i og rundt Harstad, og Samskipnaden åpner derfor for utstyrsutlån og har laget nye retningslinjer for å sikre godt smittevern.

Åpningstider

Åpningstider i påsken

Vi håper alle får en god påske. Her er oversikten over våre tjenester med begrensede åpningstider i påskeferien.