Samskipnaden gir deg eksamensboost

Studentrådgiver og velferdskoordinatorene i Samskipnaden Campus Harstad vil gjerne gi deg en fin eksamenstid. Derfor har vi satt sammen et program med eksamensboost, avspenningsøvelser og julekos. Flere overraskelser vil det også bli utover i desember. 

Alle aktiviteter er gratis, og det er ingen påmelding, bare kom og kos deg. Her er noe av det du kan glede deg til:

TORSDAG 21. NOVEMBER – DAGSLYSLAMPENE I PANORAMA RIGGES OPP

Sola gir liv og energi til alle levende vesener. Vi som bor langt mot nord er vant til mindre dagslys om vinteren. Mange sliter likevel med lite energi, trøtthet og søvnproblemer. Behandling med dagslyslampe kan i slike tilfeller være nyttig. Vi rigger opp tre lamper i Panorama, til fri benyttelse for studentene.

Lampene bør kun brukes om morgenen fram til lunsj, for ikke å skape forstyrrelser i døgnrytmen. Intensjonen er å dekke kroppens behov for sollys. Man får ikke brunfarge av denne typen lampe, kun energi.

 

MANDAG 25. NOVEMBER kl. 14:00 - PYNT JULETRÆRNE SAMMEN MED OSS

Vi inviterer studentene med på pynting av våre flotte juletrær i Prandium og Panorama fra kl. 18:00 denne mandagen. Vi stiller med glitterbånd og julekuler, pepperkaker og julegodteri og håper du blir med å pynte sammen med oss.

 

TIRSDAG 26. NOVEMBER kl. 08:30 – EKSAMENSAVSPENNING I PANORAMA

Psykomotorisk fysioterapaut Tina Skot-Hansen leder oss igjennom enkle avspenningsøvelser som gjør godt for kropp og sjel i en stressa eksamenstid. Programmet krever ikke treningstøy eller utstyr, og er satt sammen for å gi deg en god start på dagen. Varighet er 30 minutter, og etterpå kan de som vil spise grøt eller frokost – eller bare ta en kopp kaffe sammen med studentrådgiver og velferdskoordinator.

 

MANDAG 2. DESEMBER – EKSAMENSBOOST I FOAJEEN

Samskipnadens velferdskoordinatorer har stand i foajeen på de travleste eksamensdagene på tampen av semesteret. Der deler de ut litt snacks og kaffe på morgenkvisten og ønsker å lyse opp dagen din.

 

TIRSDAG 3. DESEMBER - JULEVERKSTED

Det blir juleverksted på Ludo Bar & Scene tirsdag 3. desember fra kl. 18 - 21. Samskipnaden stiller med hobbyartikler, julebrus, julegodter og julemusikk, så er det bare å nyte en pause i eksamenstida for å lage julekort, julepynt og annet kos til jul.

 

TORSDAG 5. DESEMBER kl. 08:30 – EKSAMENSAVSPENNING I PANORAMA

Psykomotorisk fysioterapaut Tina Skot-Hansen leder oss igjennom enkle avspenningsøvelser som gjør godt for kropp og sjel i en stressa eksamenstid. Programmet krever ikke treningstøy eller utstyr, og er satt sammen for å gi deg en god start på dagen. Varighet er 30 minutter, og etterpå kan de som vil spise grøt eller frokost – eller bare ta en kopp kaffe sammen med studentrådgiver og velferdskoordinator.

 

MANDAG 9. DESEMBER – EKSAMENSBOOST I FOAJEEN

Samskipnadens velferdskoordinatorer har stand i foajeen på de travleste eksamensdagene på tampen av semesteret. Der deler de ut litt snacks og kaffe på morgenkvisten og ønsker å lyse opp dagen din.

 

TIRSDAG 10. DESEMBER kl. 08:30 – EKSAMENSAVSPENNING I PANORAMA

Psykomotorisk fysioterapaut Tina Skot-Hansen leder oss igjennom enkle avspenningsøvelser som gjør godt for kropp og sjel i en stressa eksamenstid. Programmet krever ikke treningstøy eller utstyr, og er satt sammen for å gi deg en god start på dagen. Varighet er 30 minutter, og etterpå kan de som vil spise grøt eller frokost – eller bare ta en kopp kaffe sammen med studentrådgiver og velferdskoordinator.

 

TORSDAG 12. DESEMBER – EKSAMENSBOOST I FOAJEEN

Samskipnadens velferdskoordinatorer har stand i foajeen på de travleste eksamensdagene på tampen av semesteret. Der deler de ut litt snacks og kaffe på morgenkvisten og ønsker å lyse opp dagen din.

 

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i sommer

Åpningstider for Samskipnadens tjenester i sommer. 

Prandium

Gradvis gjenåpning av vårt mat- og drikketilbud

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Prandium med et redusert tilbud til studenter på campus

Utlån

Vi gjenåpner utstyrutlån

Det har vært flere forespørsler fra studentene ang utlån av turutstyr. Det er enda snørikt på flere turområder i og rundt Harstad, og Samskipnaden åpner derfor for utstyrsutlån og har laget nye retningslinjer for å sikre godt smittevern.