Prandium utvider åpningstidene

Etter ønske fra studenter og ansatte ved UiT Harstad, utvider Samskipnaden åpningstidene i Prandium fra og med onsdag 15. januar.

Mat- og drikketilbudet i Prandium kafé er en viktig del av Samskipnadens tilbud til studenter, ansatte og andre besøkende på Campus.

Fra og med onsdag 15. januar utvides åpningstidene. Serveringstilbudet i løpet av dagen vil som tidligere bestå av lunsjbar med salat og varme retter, dagens suppe, havregrøt og assortert påsmurte varer. 

 

Nye åpningstider:

Mandag – torsdag kl. 08:00 – 15:00

Fredag kl. 08:00 – 14:00

 

Kaffebaren Panorama vil fortsatt ha åpningstiden mandag – fredag kl. 08:30 – 16:00

 

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Vintersport

Vintersportaktiviteter i Harstad

Harstad byr på mange vintersportaktiviteter, både for deg som er erfaren eller deg som bare vil ut i snøen å leke. I denne oversikten har vi samlet noen vinterlige aktiviteter nært Harstad sentrum.

Boligmiljørunde

Nytt år, ny boligmiljørunde

Samskipnadens Boligmiljørunde har vært et populært tiltak blant beboerne i våre studenthybler. Hvert semester inviterer studentrådgiver Vibeke Høydahl og vaktmester Jan-Hugo Berg seg på besøk til bofelleskapene hos studentene i Harstad.