Ledige studentboliger

Akkurat nå har vi flere tilgjengelige boliger hvor du som student ved UiT kan flytte inn raskt. Om du er alene, med partner, eller en hel familie, så har vi en bolig som passer til deg.

Prisene varierer ut fra ulike fasiliteter og størrelser. Vi tilbyr møblerte hybler med delt bad og kjøkken, møblert hybel med eget bad og delt kjøkken, og umøblerte leiligheter i ulike størrelser.

Det er  boligområder hvor det er mulighet for rask innflytting:

  • Storvollen studentboliger ligger ca.1,8 km fra UiT, men samtidig i landlige omgivelser. Studentbyen består av 4 bygg som rommer hybler og leiligheter. Leilighetene passer bra for studenter med barn.

 

  • Flåtenveien er en av våre mest populære studentboliger. Boligene ligger sentralt til, med kun 900 meters gangavstand til UiT og sentrum. Flåtenveien består av to bygg, med 42 hybler og én hybelleilighet, der mange har havutsikt.

 

  • Tordenskjold ligger kun 150m fra UiT og er den studentbyen som er nærmest universitetet. Bygget består av 8 kvintetter med totalt 40 hybler. Bygget er moderne, med glade farger og god planløsning.
  • Rådyrveien studentboliger tilbyr et godt og trygt miljø, for studenter både med og uten barn. Det er vaskeri og store uteområder med sandkasse, dukkehus og grillstue for sosiale sammenkomster. Hver leilighet har egen parkeringsplass.

 

Skal du studere til høsten? Søk allerede nå!

Når høsten og studiestart nærmer seg, blir det fort lang venteliste på bolig. Det er derfor lurt å søke allerede nå for å sikre seg bolig til høsten. Vi sender ut tilbud om studentbolig fortløpende.

Våre tips:

Tips 1: Søk tidlig! Om du ikke skulle komme inn på UiT, kan du enkelt trekke boligsøknaden.

Tips 2: Søk på flere alternative boligområder, selv om du gjerne har et førstevalg. Noen boligområder har lengre ventelister enn andre.

Tips 3: Takk ja til tilbudet du får. Det er lettere å gjøre et internt boligbytte når du allerede er beboer hos oss.

Se våre ledige studentboliger her og lever din søknad.

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i sommer

Åpningstider for Samskipnadens tjenester i sommer. 

Prandium

Gradvis gjenåpning av vårt mat- og drikketilbud

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Prandium med et redusert tilbud til studenter på campus

Utlån

Vi gjenåpner utstyrutlån

Det har vært flere forespørsler fra studentene ang utlån av turutstyr. Det er enda snørikt på flere turområder i og rundt Harstad, og Samskipnaden åpner derfor for utstyrsutlån og har laget nye retningslinjer for å sikre godt smittevern.