Oppstarten

- introduksjon til studenttilværelsen

Oppstarten er fadderordningen ved UiT i Harstad, og arrangeres av Oppstyret (fadderstyret) i samarbeid med Samskipnaden, UiT i Harstad, Ludo Bar & Scene og frivillige studenter.

Oppstarten 2019 12.-24. august. Les mer om Oppstarten på deres hjemmeside.

Oppstarten bidrar til at nye studenter skaper seg et nettverk i Harstad. Man blir kjent med studentene i klassen, andre studenter, universitetet og byen Harstad. I løpet av semesterstarten er alt lagt til rette for at du skal bli kjent med byen, få venner for livet og oppleve mye morsomt sammen med erfarne faddere og andre nye studenter: rebusløp, konsert, quiz, fjellturer og grilling, for å nevne noe.

Et sosialt nettverk er viktig for trivselen. Vi oppfordrer derfor alle nye studenter til å ta del i det som skjer under Oppstarten. Hvis du melder deg på fadderordningen blir du en del av en "faddergruppe" som består av 2-3 erfarne studenter, og andre studenter fra ditt studiekull.

Fadderne vil ha ansvar for sin faddergruppe gjennom hele Oppstarten, og vil ta dere med på det som skjer. De er også behjelpelige med å svare på alle type spørsmål. Kan de ikke svare selv, vet de hvem du kan snakke med for å få svar.

OBS! Nye studenter som ønsker å være med, må melde seg på fadderordningen. Les mer på www.oppstarten.no