Ludo drives av og for studenter, og det er takket være frivillige studenter at Ludo kan holde åpen igjennom studieåret. 

Det skjer mye på Ludo i løpet av året. Programmet inneholder konserter, temafester, pubquiz og diverse arrangementer. I tillegg er det fast spillkveld hver onsdag.

Aldersgrense 20 år (18 år for studenter ved UiT).

Husk studentbevis i tillegg til gyldig legitimasjon. Bruk studentbevis-appen for å vise gyldig semesterkvittering. Les mer om den her.

Åpningstider:

Onsdag kl. 20.00-01.30.

Torsdag kl. 20.00-01.30.

Fredag kl. 22.00-03.00.

Lørdag kl. 22.00-03.00.

Bli frivillig

Er du (FRI)VILLIG?

Å engasjere seg som frivillig på Ludo er svært populært blant studenter og man trenger ingen tidligere erfaring for å bli med i gjengen. Jobber du på Ludo får du en kjempeerfaring som vil berike studenttilværelsen din på flere måter. VI har en stor gruppe med fantastiske frivillige som kan bekrefte dette.Alle er hjertelig velkommen. Som frivillig på Ludo kommer man inn et veldig sosialt og hyggelig miljø – dette er den desidert beste måten å stifte nye bekjentskaper på. 

Konserter
Vi elsker å arrangere konserter på Ludo og oppfordrer alle studenter til å sette av noen stipendkroner til deltagelse på konserter. Dra på konserter selv om du ikke har hørt om artisten/bandet før, hvem vet, kanskje du finner din nye favoritt? Jo flere som dukker opp på de mindre konsertene vi arrangerer, jo større og kulere artister får vi mulighet til å invitere i fremtiden. Noen av artistene som har opptrådd på Ludo igjennom tidene er: Joddski, Sondre Justad, Senjahopen, Kråkesølv, Cazadores, Honningbarna, Razika, Bøbben og Yogi, Daniel Kvammen, Karin Park, Dagny og mange, mange flere. Følg Ludo på Facebook for å holde deg oppdatert på hvilke konserter som kommer. 
PubQuiz

Annenhver torsdag arrangerer vi PubQuiz på Ludo. 

Følg Ludo på Facebook for å holde deg oppdatert på når neste quiz er. 

Daglig leder