Serveringssteder
Boligportal (gammel)Søk bolig (BETA)
Min side

Bli kjent med deg selv, med pensel (Narvik)

Selvutvikling gjennom maling! Kunstterapi er en behandlingsmetode hvor man bruker kunstneriske og kreative uttrykk som f.eks. tegning og maling som en metode innenfor terapi og selvutvikling.

23. November 2022 - 17:15

Narvik
Paintprat

Være med på kurset?

Meld deg på her!

Kunstterapeutiske metoder kan brukes forebyggende, i behandling og i pedagogisk arbeide med barn, unge og voksne. Kunstterapi passer for både barn, ungdom, voksne og eldre, og kan foregå enten individuelt eller i gruppe.

Formålet med å lage kurs med kunstterapi for studentene på UiT, er at deltakerne får prøve en ny og spennende måte å bli kjent med seg selv og sine ressurser. På kurset vil deltakerne bruke maling som metode. Fordelen med å bruke maling som kreativt uttrykk er at studentene får noe personlig og konkret som de kan forholde seg til, et uttrykk skapt av en selv som inneholder viktige informasjon om sine ubevisste sider.

Deltakere på kurset trenger ikke å inneha noen kunstneriske ferdigheter eller være «flink til å tegne». Det kreative uttrykket bedømmes ikke på kunstnerisk eller teknisk nivå. Det som uttrykkes og måten dette uttrykkes på sees på som et uttrykk for studentenes egne følelser, oppfatninger og relasjonen til seg selv, andre og verden rundt. Studentene vil få hjelp til å tolke sine kreative uttrykk og dele det med resten av gruppen. Studentenes egne kvaliteter verdsettes, og ressurser som ikke har vært bevisst tidligere kan få komme fram og nyttiggjøres og utvikles.

Kurset går over to dager og det vil være lett servering.

Påmelding kreves: Tilbudet er gratis og er kun for studenter.
Oppmøte sted: E3470

Påmeldingsfrist: Tirsdag 22. november kl. 12.00
Dato & tid: 23.11.22 & 30.11.22 - kl. 18.15 - 20.15
Beregnet tid: 2 timer