Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Kinovisning: Nattebarn (Tromsø)

Bli med oss å markere verdensdagen for psykisk helse med filmvisning av Nattebarn. Samskipnaden spanderer kinobilletten!

23. September 2022 - 22:37

Tromsø

Bli med på kino

Meld deg på her

Årets kampanjetema er livet under og etter en pandemi, og skal belyse hvor verdifulle vi er for hverandre for å forebygge ensomhet og utenforskap. Vi viser filmen Nattebarn. Ta med deg noen du er glad i, noen du ikke har sett på en stund, eller noen du vil bli bedre kjent med.

Nattebarn handler om Petter og Sverre. Da Petter stod på broen i Lofoten og skulle hoppe for gjøre slutt på livet, løp det mange tanker og følelser gjennom kropp og hode. Aller sterkest var skamfølelsen og angsten. Denne gangen kom politi og ambulanse i tide, men tiltrekningen mot å ta sitt eget liv har Petter kjent mange ganger.

I et forsøk på å gjøre livet til Petter bedre, foreslår kompisen Sverre at de skal lage en film om hvordan Petter og andre på hans alder lever med angst og psykisk lidelse. De tar med seg kamera ut i Oslos natteliv og begynner å filme. De vil møte folk som sliter. Dette er en rå og usminket dokumentar om å velge livet.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ar-xSQhI2lQ

Påmelding kreves.

Visningen er kun for studenter og Samskipnaden spanderer kinobilletten.

Hold deg hjemme dersom du er syk, har symptomer eller sitter i karantene.

Campus: Tromsø

Hvor: Aurora kino Fokus, Sal 4

Når: 14. oktober kl. 18.30-20.30