SøkMin side
Photo 1508361001413 7a9dca21d08a
Kalenderen

28. oktober kl. 21:0003:30

Halloween fest & kostyme konkurranse

Kle deg ut i dine mest fantasifulle kostymer og bli med oss for en natt full av skrekk og moro. Vår kostymekonkurranse gir deg sjansen til å vinne utrolige premier!

Av Samskipnaden, Campustinget & LORRY


Legg til i kalender

Velkommen til den mest skremmende og stiligste begivenheten i året - Halloween-fest på LORRY! 

Det er på tide å grave frem dine mest kreative og skremmende kostymer, for vi er klare til å feire natten da spøkelser, hekser, og monstre vandrer fritt. Dette er øyeblikket hvor fantasi blir til virkelighet - og vi inviterer deg til å bli med på moroa med Campustinget og Samskipnaden.

👻 Kostymekonkurranse: Ta din Halloween-stil til et helt nytt nivå! Kle deg ut som din favoritt skurk, et skremmende monster, en mystisk heks eller noe så unikt at ingen vil kunne glemme det. Vårt dyktige dommerpanel fra LUDO vil bedømme og kåre vinnerne i forskjellige kategorier, inkludert "Skumleste Kostyme", "Mest Kreative Kostyme" og "Søteste Kostyme".

Vær forberedt på å imponere og skremme!

🎁 Fantastiske Premier: De som stikker av med seieren i kostymekonkurransen vil bli belønnet med gaver og utmerkelser. Premiene er en skummelt god grunn til å delta!

🎵 Skumle Rytmer og Dans: DJen vil sørge for at det aldri blir et kjedelig øyeblikk på festen. Dans deg gjennom natten til skremmende sanger og klassiske Halloween-hits som får deg i riktig stemning.

🗓️ Dato: 28 September 🕗 Tid: 21:00 - 03:30 🏡 Sted: LORRY

18 års aldersgrense

Billett i døra - ved fremvisning av studentbevis: 50 kr

Så ta på deg ditt mest fantastiske Halloween-kostyme og bli med oss for en kveld full av spenning, latter og skrekk. Vi gleder oss til å se deg på Halloween-festen vår!

Halloween fest & kostyme konkurranse | Facebook