Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Klatrekurs (Tromsø)

Har du lyst til å begynne å klatre? Bli med på kurs på Kraft Sportssenter og få en innføring i de viktigste prinsippene for innendørs klatring

23. September 2022 - 17:59

Tromsø

Klatrekurs (9 timer):
Fredag 1.april kl 18.00-22.00 og
Lørdag 2. april kl 10.00-15.00


Kurset er et innføringskurs i de viktigste prinsippene for innendørs klatring.

I kurset gjennomgås de mest grunnleggende kunnskapene for klatring og sikkerhet ved klatring innendørs. Dette inkluderer blant annet kameratsjekk, kommunikasjon mellom klatrer og sikrer, sikringsteknikker, topptau-klatring og prinsippene for led-klatring.

Etter kurset skal du kunne utføre sikker innendørsklatring, beherske enkel sportsklatring og ha kunnskapen som kreves for å kunne ta brattkortet.

Ett forsøk på brattkortprøven er inkludert i kursavgiften, men selve brattkortprøven finner ikke sted under selve kurset. Denne kan tas på Kraft Sportssenter i løpet av 8 uker etter endt kurs.

Vilkår for påmelding og deltagelse på klatrekurs ved Kraft studentidrettssenter:
- Kursavgiften betales ved påmelding
- Egenerklæring skal være signert digitalt via vår hjemmeside
- Følg alltid instruktørenes instrukser og veiledning
- Aldersgrense 16 år
- Kursene går på norsk, med mindre annet er opplyst. Hvis kursdeltagere ikke forstår og kan gjøre seg forstått på norsk, skal dette gis beskjed om på forhånd. Da må deltager kunne forstå og kommunisere godt på engelsk.
- Kursdeltager må på forhånd informere om alle forhold/tilstander som kan medføre økt risiko i klatreveggen (epilepsi, funksjonsnedsettelser m.m.)

Kursavgiften inkluderer:
- Klatreutstyr til bruk under kurset (gjelder også de som selv har utstyr)
- Ett forsøk på brattkortprøven på Kraft Sportssenter

Møt opp presis!

LINK FOR PÅMELDING: Kurs og workshop | Kraft sportssenter


Kurspåmeldingen er bindende og vil ikke kunne refunderes. Endring av ønsket kurshelg kan gjøres på e-post til kraft@kraftsportssenter.no, inntil to uker før planlagt kurshelg. Endring etter dette gjøres kun ved fremvisning av legeerklæring.

Klatrekursene ved Kraft Sportssenter tar utgangspunkt i NKF (Norges Klatreforbund) sin utforming av klatrekurs, og alle klatreledere har egnede lederkurs fra NKF.

Spørsmål? Send epost til kraft@kraftsportssenter.no