SøkMin side
Kurs i studieteknikk Kristian Schei Lillegard
Kalenderen

14. august kl. 15:3018:00

Stort Auditorium

Kurs i studieteknikk

Lær de beste teknikkene for effektiv læring, å få en god start på semesteret

Påmelding krevesLevende campus

Av Levende campus Harstad


Legg til i kalender

UiT campus Harstad og Samskipnaden henter den populære foredragsholderen Magnus Ingebrigtsen tilbake til Harstad for å gi deg som student noen gode verktøy for å bedre din studiehverdag. I dette forskningsbaserte kurset vil du lære hvordan hukommelsen vår virker, hvordan du best skaper forståelse av et fag, og hvordan du leder din egen hverdag som student, for å lære best mulig.

Magnus Ingebrigtsen har en mastergrad i psykologi fra UiT, og jobber med et spennende doktorgradsarbeid i psykologi ved UiT i Tromsø. Magnus har holdt dette kurset for studenter i Harstad i flere år, og tilbakemeldingene fra deltagerne har utelukkende vært positive.

"Jeg var fulltidsstudent på UiT i to år samtidig som jeg hadde 100% jobb. Gjennom kurset til Magnus lærte jeg teknikker som gjorde at tida jeg brukte på studiene ble mer effektiv. Jeg kom meg igjennom pensum, arbeidskrav og alle eksamener. Det tror jeg ikke at jeg hadde klart uten kurset i studieteknikk. Dette MÅ du bare få med deg!" - sitat tidligere student ved UiT.

Onsdag 14. august
Kl. 16:00 - 18:00
Middag i kantina for påmeldte fra kl. 15:30
Stort auditorium

Foto: Kristian Schei Lillegård