Serveringssteder
Boligportal (gammel)Søk bolig (BETA)
Min side

Kurs i markedsføring for studentforeninger! (Narvik)

Lær deg hvordan du best kan markedsføre din studentforening!

27. June 2022 - 08:32

Narvik
Sm con 1024x683

Lær mer om markedsføring!

Meld deg på her!

Vil du lære om hvordan du kan bruke Facebook, Instagram og andre sosiale medier til å markedsføre din studentforening? Det er ingen tvil om at sosiale medier er en stor del av hverdagen når vi ønsker oppmerksom og engasjement rundt våre foreninger og arrangementer, og i dette kurset vil vi snakke om og gå igjennom det grunnleggende rundt bruk av sosiale medier til markedsføring.

Kurset vil tilpasses etter deltagerne som er tilstede, og vi bruker gjerne eksempler fra foreningene som deltar. Vi ønsker at dette kurset skal gi den grunnleggende kunnskapen man trenger om markedsføring på sosiale medier, hvilke verktøy man kan bruke og generelt noen tips og triks. Kvelden vil også brukes til idemylding på hva man kan finne på, og forhåpentligvis gi lyst og motivasjon til å vise frem seg og sin organisasjon.

Kurset passer for de med styreverv eller markedsføringsansvar i foreningen, og de som er ansvarlige for å styre foreningens sosiale medier og oppdatere nettside.

Hvor: E1500, campus Narvik

Når: Mandag 8. november, kl: 17.00 - 19.00

Kursholder: Malin Hvammen Adriaensen jobber som kunde- og markedsrådgiver på Kraft Sportssenter. Hun står bak profilen Readygoread og er en av Norges største bookstagrammere. Malin elsker sosiale medier, har en stor interesse for foto og video, og driver podcasten "Boksnakk".

Ta gjerne kontakt med studentliv@samskipnaden.no for hjelp med markedsføring av din studentforening.