Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Kvelds på Kraft: Hvordan sette seg mål og nå dem (Tromsø)

7. October 2022 - 08:12

Tromsø

KVELDS PÅ KRAFT inviterer til foredraget "Hvordan sette seg mål og nå dem?"

Lurer du på hva som er et godt mål? Eller vil du lære mer om prosessen fra målsetting til måloppnåelse? I dette foredraget vil du få tips og verktøy til hvordan du kan sette deg gode treningsmål og hvordan du kan jobbe mot dem. Å jobbe mot et mål gir både motivasjon og mestring, og kan løfte treningen din til nye høyder. Målsetting kan også gi deg mer glede både i og utenfor trening.

Foredraget holdes av Åsta, som har jobbet med å fremme psykisk helse gjennom fysisk aktivitet blant studenter. Hun er opptatt av å formidle hvordan det mentale og fysiske henger sammen, og hvordan vi kan bruke det til vår fordel.


Pris* inkluderer mat: 189,- medlem / 249,- ikke medlem

*Kveldsmaten som du kan velge mellom er:
Meny kommer mandag 31. januar
Send en epost til kab@kraftsportssenter med maten du ønsker til foredraget.

KVELDS PÅ KRAFT er en serie kveldsforedrag i regi av Kraft i samarbeid med Samskipnadens MATVOGNA. Vi ønsker å inviterer til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens matvogn. Foredragene varer i 1 time og holdes på Kraft onsdager kl. 19.00. Det blir satt av tid til matservering.

Påmeldingen til dette arrangementet er bindene. Dersom du blir forhindret fra å delta grunnet sykdom, kan du ta kontakt med oss og fremlegge dokumentasjon på dette.
Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved få påmeldte eller i begrunnelse av smittevern. Avlyste kurs refunderes i sin helhet.

PÅMELDING HER: Kurs og workshop | Kraft sportssenter