Serveringssteder
Søk bolig
Min side

KVELDS PÅ KRAFT inviterer til foredraget Hva er et «sunt» kosthold? (Tromsø)

Vi hører stadig vekk at det er lurt å spise sunt, men hva betyr egentlig ordet sunt? Å ha et sunt kosthold handler ikke bare om hva man putter på tallerkenen, men også hvilke tanker man har om mat og om hvordan man fungerer i hverdagen. Bli med på foredrag for å lære mer om kosthold!

7. October 2022 - 10:42

Tromsø

KVELDS PÅ KRAFT inviterer til foredraget Hva er et «sunt» kosthold?

Vi hører stadig vekk at det er lurt å spise sunt, men hva betyr egentlig ordet sunt? Å ha et sunt kosthold handler ikke bare om hva man putter på tallerkenen, men også hvilke tanker man har om mat og om hvordan man fungerer i hverdagen. Dette foredraget gir deg en enkel og konkret innføring i hva et sunt kosthold innebærer. Vi skal også diskutere hvordan forskningsbasert kunnskap ligger til grunne for helsedirektoratets kostråd og hva som faktisk anbefales å inkludere i kostholdet.

Pris* inkluderer mat: 189,- medlem / 249,- ikke medlem

Foredragsholder: Frøya Grønvik

Frøya er ernæringsrådgiver på Kraft og har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker å se alle muligheter mat kan by på. Et sunt og variert kosthold kan gi økt livskvalitet, bedre treningprogresjon, bedre helse og ikke minst gi mye glede. Alle har en formening om ernæring, og det kan være vanskelig å vite hvilke kilder man kan stole på. Med Frøyas faglige kompetanse ønsker hun å formidle at en sunn livsstil verken trenger å være vanskelig eller dyr å gjennomføre. Frøya har blant annet en bachelor i ernæring, årsstudium i psykologi og har påbegynt master i klinisk ernæring.

KVELDS PÅ KRAFT er en serie kveldsforedrag i regi av Kraft i samarbeid med Samskipnadens MATVOGNA. Vi ønsker å inviterer til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens matvogn. Foredragene vil holdes på Kraft onsdager kl 1900 – 2000.

PÅMELDING HER: Kurs og workshop | Kraft sportssenter