Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Kvelds på Kraft: Proteinrikt kosthold på studentbudsjett (Tromsø)

Vi hører ofte at et proteinrikt kosthold er viktig, men hva er egentlig proteiner og hvor viktig er det å få i seg tilstrekkelig mengde? I dette foredraget skal vi blant annet snakke om hvilken funksjon proteiner har i kroppen og hvordan proteinbehov varierer med mengde og type aktivitet.

7. October 2022 - 06:38

Tromsø

Vi hører ofte at et proteinrikt kosthold er viktig, men hva er egentlig proteiner og hvor viktig er det å få i seg tilstrekkelig mengde? I dette foredraget skal vi blant annet snakke om hvilken funksjon proteiner har i kroppen og hvordan proteinbehov varierer med mengde og type aktivitet. I tillegg skal vi gå inn på proteininnhold i ulike matvarer og proteintilskudd. Etter endt foredrag vil du sitte igjen med en god forståelse av proteiners rolle i kostholdet.

KVELDS PÅ KRAFT er en serie kveldsforedrag i regi av Kraft i samarbeid med Samskipnadens MATVOGNA. Vi ønsker å inviterer til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens matvogn. Foredragene varer i 1 time og holdes på Kraft onsdager kl. 19.00. Det blir satt av tid til matservering.

*Kveldsmaten du kan velge mellom er:
- Kyllingfilet med ris og grønnsaker
- Vegetarisk Proteinwrap

Send en epost til kab@kraftsportssenter.no med maten du ønsker til foredraget.

Arrangementet er gratis, men ved påmelding må du betalte et depositum
på 60,- som vil bli refundert til din konto ved oppmøte på arrangementet eller til deltagere som kan dokumentere fravær grunnet sykdom. Om du ikke deltar på arrangementet eller kan dokumentere fraværet, vil du ikke få refundert beløpet.

PÅMELDING: Kurs og workshop | Kraft sportssenter

Foredragsholder: Frøya Grønvik
Frøya er ernæringsrådgiver på Kraft og har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker å se alle muligheter mat kan by på. Et sunt og variert kosthold kan gi økt livskvalitet, bedre treningprogresjon, bedre helse og ikke minst gi mye glede. Alle har en formening om ernæring, og det kan være vanskelig å vite hvilke kilder man kan stole på. Med Frøyas faglige kompetanse ønsker hun å formidle at en sunn livsstil verken trenger å være vanskelig eller dyr å gjennomføre. Frøya har blant annet en bachelor i ernæring, årsstudium i psykologi og har påbegynt master i klinisk ernæring.